Найкращі додатки для криптовалютної торгівлі у 2024 році

Криптовалюти стали набагато доступнішими для людини із середнім статком після недавнього зростання їхньої популярності. Декілька брокерських фірм тепер дозволяють інвесторам купувати та продавати криптовалюту разом зі своїми акціями, пайовими фондами та іншими інвестиціями. 

Деякі з провідних криптовалютних бірж зробили процес зручнішим для користувача, ніж будь-коли, особливо ті, які мають кращі програми для торгівлі криптовалютою.

Інвестиції в криптовалюти можуть бути не придатними для всіх, оскільки вони, як і раніше, є певною мірою спекулятивними інвестиціями. Незалежно від того, чи заробляють вони гроші в довгостроковій перспективі, очікування інвесторів можна порівняти з катанням на американських гірках. 

Тим не менш, якщо ви вірите в довгостроковий потенціал криптовалют і маєте досить високу стійкість до ризику, немає нічого поганого в тому, щоб тримати деяку цифрову валюту як довгострокові інвестиції.

 

Маючи це на увазі, ось деякі з найкращих криптовалютних додатків 2024 року. До них відносяться брокери, біржі та програми, які ви можете використовувати, щоб почати створювати свій власний портфель криптовалют вже сьогодні.

Що таке криптографічний додаток?

Додаток для криптовалюти — це програма для мобільного телефону, яка дозволяє вам керувати своїм портфелем криптовалют. Коли ви починаєте інвестувати в криптовалюту , може бути корисним виділити трохи місця на своєму телефоні для програми.

 

На що звертати увагу у додатку для криптовалюти

Незалежно від того, яку програму ви оберете, є кілька речей, на які потрібно звернути увагу, порівнюючи запропоновані варіанти.

Безпека криптовалют

 

Безпека

Зверніть увагу на функції безпеки біржі, щоб дізнатися, скільки її активів зберігається в автономному режимі в холодному сховищі, чи є у неї приватна страховка і чи є вона частиною програми винагороди за помилки, яка спонукає етичних хакерів повідомляти про будь-які слабкі місця. Ви також можете дізнатися, чи була колись зламана біржа.

Обслуговування клієнтів

Якщо ви новачок в інвестуванні в криптовалюту, вам потрібна цілодобова клієнтська підтримка. Ніхто не хоче перечитувати сторінки часто задаваних питань, щоб отримати допомогу, тому що гроші не надійшли на його рахунок.

Діапазон криптовалют

Існує понад 4000 криптовалют, але навіть великі біржі пропонують лише від 50 до 150 монет. На більшості платформ ви, ймовірно, зможете купити біткойн та одну чи дві інші основні валюти. Але якщо ви хочете купити певну валюту або плануєте інвестувати в деякі з дрібних монет, вам потрібно мати більш широку можливість вибору криптовалюти.

Зручність та простота використання мобільних додатків

Зручність використання мобільних додатків

 

Програми для криптовалют швидко розвиваються, оскільки все більше людей хочуть інвестувати в неї. Однак часом такий швидкий розвиток досягається за рахунок зручності користувача. Переконайтеся, що в додатку є функції, які ви хочете використовувати, і якщо ви ніколи раніше не торгували, виберіть ту, яка зручна для новачків.

Збори

Оплата непотрібних комісій означає викидання грошей на вітер, незалежно від того, ви вибираєте банк, брокерську компанію або найкращий додаток при купівлі криптовалюти. Перш ніж відкривати рахунок, перевірте, скільки коштує введення/виведення коштів та сама торгівля. Також варто перевірити варіанти виведення та депозиту та переконатися, що вони працюють на вас.

Корисна інформація та навчання

Криптовалюти — відносно новий вид інвестицій, тому чим більше ви знатимете про них, тим краще. Деякі програми включають центри навчання криптовалюті, а також інформацію про конкретні монети.

Навчання криптотрейдингу

 

Нарахування відсотків

Декілька бірж криптовалюти пропонують способи заробити відсотки на ваших монетах. Переконайтеся, що ви розумієте, про що йдеться, і що це має для вас певний інтерес. Біржа може позичити ваші гроші або заплатити замість вас комісію за розміщення, якщо ви зобов’язуєтеся залишити свої монети у спокої на певний період.

Дані реального часу

Трекер криптовалют

 

Ринки криптовалюти постійно перебувають у русі. Можна прокинутися та побачити, як одна монета злетіла на 25% або втратила половину своєї вартості. Тримати руку на пульсі криптовалютного ринку означає мати похвилинну інформацію, тому що дані старіють набагато швидше, ніж інформація про акції або фіатні валюти.

Якщо вам потрібна комплексна платформа для торгівлі криптовалютою або простим трекером, який дозволяє дізнатися, як йдуть справи у ваших улюблених монет, шукайте дані та інформацію в реальному часі. Це гарантує, що ви не використовуєте застарілу інформацію для ухвалення торгових та інвестиційних рішень.

Доступність у вашому регіоні

Доступність не викликає особливого занепокоєння, якщо ви просто хочете дізнатися більше про криптовалютах за допомогою програми або трекера новин. Однак, якщо ви хочете активно купувати і продавати криптовалюту, переконайтеся, що додаток, який вас цікавить, доступний у вашому регіоні.

Законність біткойнів та інших криптовалют — це тема, що гаряче обговорюється, через їх децентралізований характер і податкові складнощі. Ряд країн і штатів заборонили нерегульовані біржі, якими легко маніпулювати, тоді як інші ввели обмеження на типи криптовалют, які можна купувати та продавати.

Перш ніж занадто сильно витратитися на красиву програму, двічі перевірте, чи є вона там, де ви живете.

Найкращі програми для трейдингу

Програми зазвичай мають простіші функції налаштування та входу в систему, ніж настільні платформи, що робить їх менш лякаючим при знайомстві з криптовалютою. Ось кілька найкращих програм для криптовалюти.

  1. Найкращий вибір криптовалют: Binance
  2. Найкраще для продуктивності – всі біржі в одному додатку: BuyCrypt
  3. Найкращі комісії: Whitebit
  4. Найкращий рівень безпеки користувачів: Kraken
  5. Найкращий бонус за реєстрацію: Crypto.com
  6. Найкраще для простоти використання: Gemini
  7. Найкраща адаптація для ринку Східної Європи та країн СНД: Kuna

1. Найкращий вибір криптовалют: Binance

Binance logo

Додаток також надає доступ до комплексної платформи, де користувачі можуть отримати доступ до широкого спектру криптопродуктів, таких як ставки, кредитування, покупки, участь у Binance Launchpad, отримання винагород та багато іншого!

Торгівля та інвестування на ходу можуть здатися захоплюючими, але моніторинг вашої діяльності має важливе значення. Незалежно від того, чи є у вас невеликий портфель монет або двадцять біткойнів, торгівля у криптододатку може здатися грою.

Додаток Binance має безліч функцій, окрім мобільної торгівлі, і приємно відзначити, що більшість професійних трейдерів не радять використовувати мобільний пристрій як основний торговий інструмент.

Програма Binance доступна для користувачів Android та iOS і є однією з найпопулярніших криптопрограм. Він не зовсім зручний для новачків через величезну кількість функцій та функцій, тому ми пропонуємо переміщатися по інтерфейсу, поки ви не освоїте основи.

У високозахищеному додатку Binance ви можете купувати, продавати, торгувати, робити ставки та ХОДЛювати свої криптовалюти. Ви можете переказати гроші на цифровий гаманець, на іншу біржу або використовувати криптовалюту для оплати товарів чи послуг. 

Коли ви будете готові почати, ви можете використовувати мобільний додаток для внесення коштів та вибору улюблених криптовалют. 

Щоб завантажити програму Binance, ви можете відвідати магазин Google або Apple або відсканувати QR-код на сайті Binance. 

Переваги Binance

  • Широкий спектр функцій

Binance пропонує один із найширших спектрів функцій серед усіх мобільних криптовалютних програм.

  • Простота використання

Програма інтуїтивно зрозуміла і легко використовувати навіть новачкам.

  • Безпека

Binance – це безпечна платформа з кількома рівнями безпеки для захисту ваших засобів.

  • Ліквідність

Binance має один із найвищих обсягів торгівлі серед усіх криптовалютних бірж, що означає, що ви зможете легко купувати та продавати криптовалюту.

  • Підтримка клієнтів

Binance пропонує цілодобову підтримку клієнтів кількома мовами.

Недоліки Binance

  • Недоступно у деяких країнах

Binance не доступний у деяких країнах через нормативні обмеження.

  • Обмежені можливості навчання

У додатку Binance немає навчальних матеріалів чи торгових інструментів.

  • Проблеми з підтримкою клієнтів

Деякі користувачі повідомляли про проблеми із підтримкою клієнтів Binance.

2. Найкраще для продуктивності – всі біржі в одному додатку: BuyCrypt

Buycrypt logo

 

Український стартап BuyCrypt поєднує всі криптобіржі в одному додатку. Коли BuyCrypt збере всі біржі питання про пошук кращого додатка для торгівлі криптовалютою відпаде, тому що в реальному часі дозволить працювати з усіма біржами через один обліковий запис програми.

На даний момент термінал пропонує інтеграцію з чотирма біржами – Binance, HitBTC, OKEx та Coinbase. Надалі розробники обіцяють додати всі найпопулярніші криптоплатформи.

Серед функцій, що тестуються, — торгівля, перегляд власних активів, можливість їх виведення, якщо задати відповідні налаштування. Одна з корисних опцій програми – команда Panic Sail. Вона дозволяє трейдерам за необхідності виходити на стейблкоіни. Для інвесторів, які займаються торгівлею ф’ючерсами, передбачена зручна зміна напряму з лонга на шорт, а також беззбитковий вихід (готується до виходу функція одночасного виходу в СУ за всіма позиціями). Встановити додаток для Android та IOS:

Додаток відрізняють і легко настроювані смарт-сповіщення. Розробники говорять про можливість вибирати, які сповіщення надходитимуть на смартфон. Достатньо задати цікаві активи, діапазони цін та інші ключові для конкретного трейдера параметри.

Відповідально команда BuyCrypt підходить і до питань безпеки. Регульований доступ до активів налаштовується за допомогою ключа API. Бета-тестування доступне після реєстрації, яка займає мінімум часу.

Для створення облікового запису необхідно вказати номер телефону або e-mail. Потім користувач генерує на біржах API-ключі та з їх допомогою інтегрує облікові записи на торгових майданчиках з профілем BuyCrypt

Крім функцій, що спрощують торгівлю, команда також розробила копі-трейдинг на основі власного утиліті токена, який повсюдно використовується в додатку і допомагає збільшувати прибуток для трейдерів. Токен циркулює в обмеженій кількості, яку можна заробити виконуючи завдання, використовуючи функції програми та перемагаючи у турнірах. Слідкуйте за оновленнями на офіційному сайті buycrypt.com .

Переваги BuyCrypt

  • Зручний інтерфейс

BuyCrypt забезпечує максимально зручний інтерфейс для трейдерів. Всі кнопки розташовані так, щоб було зручно користуватися програмою на смартфоні. Відсутність зайвої інформації робить його простим у використанні.

  • Одночасний доступ до кількох бірж

Програма дозволяє торгувати на кількох криптобіржах одночасно. Наразі доступні Binance, HitBTC, OKEx та Coinbase, а в майбутньому розробники обіцяють додати ще більше популярних бірж.

  • Додаткові опції

BuyCrypt пропонує кнопку Panic Sail, яка дозволяє миттєво вийти у стейблкоїни. Також зручно оптимізовано торгівлю ф’ючерсами.

Недоліки BuyCrypt

  • Обмежена кількість бірж

На даний момент доступно лише чотири платформи для інтеграції. Однак це пояснюється тим, що програма знаходиться на стадії бета-версії.

  • Бета-версія

BuyCrypt поки що пропонує тільки бета-варіант, але за час тестування більшістю користувачів будь-яких багів або гальмування виявлено не було.

3. Найкращі комісії: Whitebit

Whitebit logo

 

WhiteBIT була заснована в Україні у 2018 році і з того часу залучила на платформу понад 4 мільйони користувачів. Це також офіційна криптовалютна біржа ФК Барселона, одного із найпопулярніших футбольних клубів у світі.

Платформа пропонує користувачам мобільний додаток для iOS та Android на додаток до платформи свого веб-сайту, кожен з яких дозволяє трейдерам отримати доступ до більш ніж 270 цифрових активів у більш ніж 350 торгових парах з доступом до маржинальної торгівлі та ф’ючерсів.

Також приймається 10 паперових валют для поповнення вашого обмінного рахунку, включаючи долари США, євро та фунти стерлінгів. Крім широкого вибору криптовалют, WhiteBIT також пропонує власну монету WhiteBIT (WBT Coin), яка надає користувачам безліч переваг, а також програму WhiteBIT Earn.

Переваги WhiteBIT

  • Ліцензований майданчик

WhiteBIT має ліцензію та надає безпечне оточення для торгівлі.

  • Безліч функцій

Крім торгівлі, біржа пропонує обмін, коди та демо-торгівлю.

  • SMART стейкінг

Можливість пасивного заробітку на інвестиціях.

  • Низькі комісії

Комісія за угоди на споті вбирається у 0,1%2.

Недоліки WhiteBIT

  • Обмежена кількість підтримуваних криптовалют.
  • Бета-версія програми.

4. Найкращий рівень безпеки користувачів: Kraken

 

Kraken – це одна з найстаріших і надійних криптобірж, заснована в 2011 році, що надає широкі можливості для торгівлі криптовалютами і відома своїми безпрецедентними заходами безпеки. Біржа використовує передові технології безпеки, регулярно проводиться аудит, також має страховий захист для депозитів користувачів.

Це єдина велика біржа, де ніколи не було порушень безпеки. Вона посідає перше місце у рейтингах безпеки незалежної дослідницької фірми Certified.

Додаток Kraken – одна з найбільших і найпопулярніших криптовалютних біржових додатків.

Переваги Кракена

  • Безпека

Високі стандарти безпеки та відповідність нормативним вимогам забезпечують захист користувальницьких активів та даних. Рівень безпеки забезпечується двофакторною автентифікацією (2FA), шифруванням даних та холодним зберіганням активів.

  • Широкий асортимент криптовалют

Підтримка безлічі криптовалют, включаючи Bitcoin ( BTC ), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) та багато інших альткоїнів. Kraken пропонує більше 50 торгуються криптовалют, що більше, ніж у багатьох інших бірж.

  • Висока ліквідність

Біржа пропонує високу ліквідність для більшості криптовалютних пар, що забезпечує швидке виконання ордерів.

  • Ф’ючерси та маржинальна торгівля

Можливість торгівлі ф’ючерсами та використання маржинальної торгівлі із позиковими коштами.

  • Fiat-підтримка

Можливість депозиту та виведення коштів у фіатних валютах, таких як USD, EUR та інших.

  • Стейкінг

Підтримка стейкінгу криптовалют для одержання пасивного доходу.

  • Зручний дизайн програми

Проста у навігації платформа робить Kraken оптимальним вибором для новачків на криптовалютній сцені. Зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що підходить як для новачків, так і для досвідчених трейдерів. Доступність додатків для iOS та Android, що дозволяє користувачам торгувати та керувати своїми активами на ходу.

Графіки та інструменти аналізу, що надаються у додатку, дозволяють користувачам аналізувати ринок та приймати обґрунтовані рішення.

  • Підтримка клієнтів

Цілодобова підтримка клієнтів через чат та електронну пошту, а також велика база знань на сайті.

  • Освітні ресурси

Kraken пропонує широкий спектр освітніх ресурсів, які допоможуть вам дізнатися більше про криптовалюти та торгівлю.

Недоліки Кракена

  • Складність для новачків

Незважаючи на інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, безліч функцій і опцій можуть здатися складними для новачків у криптотрейдингу.

  • Швидкість роботи

У періоди високої волатильності ринок може спостерігатися уповільнення роботи платформи чи затримки у виконанні ордерів.

  • Процес верифікації

Суворі вимоги до верифікації можуть зайняти значний час, що може бути незручним для нових користувачів.

  • Високі комісії

Комісії за торгівлю та виведення коштів можуть бути вищими, ніж у деяких конкурентів, особливо для дрібних трейдерів.

  • Недоступність у деяких юрисдикціях

Кракен не доступна в деяких країнах, включаючи США.

  • Обмежена підтримка фіатних валют

Kraken підтримує обмежену кількість фіатних валют для депозитів та зняття.

  • Не найшвидше виведення коштів

Кракен може займати деякий час для обробки запитів на виведення коштів.

5. Найкращий бонус за реєстрацію: Crypto.com

Crypto.com logo

 

Crypto .com – це сінгапурська глобальна криптовалютна біржа, запущена в 2019 році. Вона пропонує не лише додаток, але й власні Crypto Pay, Crypto Earn, Crypto Credit, Crypto.com Exchange таDeFiWallet.Crypto.comхоче прискорити загальний перехід на криптовалюту і його широкий спектр продуктів може допомогти вам почати власний процес.

Нещодавно платформа стала партнером Visa, тому ви можете витратити свої криптовалюти скрізь, де приймають Visa, і заробити до 8% кешбеку. Пройдіть верифікацію менш як за 5 хвилин, і ви можете відкрити рахунок безкоштовно. Платформа пропонує цілодобову підтримку без вихідних.

Переваги Crypto.com

  • Безліч криптовалют

Crypto.com пропонує близько 250 цифрових активів, включаючи Bitcoin, Ethereum та інші популярні монети.

  • Маржинальна торгівля

Платформа надає можливість маржинальної торгівлі, що приваблює досвідчених трейдерів.

  • Дебетова карта Visa

Власники токенів CRO можуть використовувати дебетову карту Crypto.com Visa для розрахунків у криптовалюті.

Недоліки Crypto.com

  • Високі комісії

Комісія за спотову торгівлю починається з 0,075% для продавців та покупців.

  • Обмежена кількість підтримуваних криптовалют.

6. Найкраще просте у використанні додаток для трейдингу

Gemini logo

 

Gemini – це криптовалютна біржа та платформа для управління цифровими активами, заснована братами Вінклвосом у 2014 році. Вона надає користувачам безпечний та регульований спосіб торгівлі криптовалютами.

Ви можете створити свій крипто-портфель та реалізувати свою торгову стратегію за допомогою простих у використанні інструментів Gemini. Додаток Gemini надає вам найкращі криптовалютні біржі та гаманець. Ви можете відстежувати ціни на активи та ринкові ціни в реальному режимі реального часу в будь-який час і в будь-якому місці.

Програма спрощує встановлення цінових попереджень, щоб ви могли швидко реагувати на рух цін окремих активів. Заплануйте повторювані покупки біткойнів та інших криптовалют, щоб відкривати довгі позиції на криптовалютних ринках Gemini може також похвалитися чудовими рішеннями для кібербезпеки та зберігання криптовалюти.

Переваги Gemini

  • Надійність та безпека

Gemini має гарну репутацію та високий рівень безпеки.

  • Різноманітність криптовалют

Платформа підтримує безліч криптовалют.

  • Простота використання

Інтерфейс Gemini досить інтуїтивний.

  • Страхування FDIC

Кошти користувачів на біржі застраховані.

  • Регульований нью-йоркський траст

Це додає додаткового рівня довіри.

Можливість здійснювати великі угоди.

  • Просте фінансування у доларах США

Зручність для користувачів.

Недоліки Gemini

  • Обмежене покриття активів

На Gemini є обмежена кількість криптовалют.

  • Високі комісії

Деякі користувачі нарікають на високі комісії.

  • Тільки долари США

Основна валюта біржі – долари США.

  • Обмежений графік

Деякі функції можуть бути недоступні у певний час.

7. Найкраща адаптація для ринку Східної Європи та країн СНД: Kuna

 

Kuna – це українська криптовалютна біржа, яка орієнтована на жителів Східної Європи, включаючи Україну.

Головна особливість програми Kuna – фокус на локальних ринках країн СНД. Додаток надає унікальні можливості та послуги, адаптовані до потреб цього ринку.

Переваги Kuna

  • Зручний інтерфейс

Kuna надає російськомовний інтерфейс з довідкою та техпідтримкою. Немає потреби проходити верифікацію для торгівлі.

  • Фіатний шлюз

Можна поповнювати рахунок у гривнях та рублях безпосередньо з банківської картки, а також виводити UAH та RUB на картку.

  • Багато додаткових сервісів

Kuna пропонує мобільний додаток, Telegram-бот, а також можливість покупки преміум-акаунту з вигіднішими умовами торгів.

Недоліки Kuna

  • Обмежені функції для досвідчених трейдерів

Програма може не надавати достатньо сучасних функцій, таких як маржинальна торгівля або ф’ючерси, що може обмежити можливості досвідчених трейдерів.

  • Високі комісії

Комісії за торгівлю та виведення коштів можуть бути вищими, ніж у деяких міжнародних конкурентів.

  • Обмежений вибір криптовалют

Незважаючи на підтримку основних криптовалют, вибір менш відомих альткоїнів може бути обмежений.

  • Складний процес верифікації

Як і на інших платформах, процес верифікації може бути тривалим і вимагати надання особистих даних, що може не сподобатися деяким користувачам.

Як зробити правильний вибір

 

Вибір криптовалютної програми може бути складним завданням, враховуючи різноманітність доступних опцій та факторів, які потрібно враховувати.

Це багато в чому залежить від ваших конкретних потреб та переваг. Грунтуючись на вищевказаних критеріях, ви зможете зробити поінформований вибір та вибрати платформу, яка буде надійною, зручною та безпечною для використання.

Важливо розуміти, що криптовалюта децентралізована за своєю природою, і небагато криптовалют в даний час регулюються наглядовим органом. Це означає, що інвестуючи в криптовалюту, можна дуже швидко втратити велику суму грошей. 

Не забувайте інвестувати лише те, що ви готові втратити, та диверсифікуйте свій портфель, якщо ви плануєте купувати та продавати криптовалюту.

Автор Alex Smith

Має професійну підготовку в галузі мікроелектроніки та апаратного програмування, а також понад 30 років досвіду роботи з системами обробки та передачі даних, включаючи обладнання для майнінгу криптовалют. Готуючи матеріал для читачів блогу BuyCrypt успішно застосовує свій великий технічний бекграунд для максимально точної передачі змісту матеріалів з джерел, що використовуються.