Найкращі криптовалюти штучного інтелекту, які варто додати до свого списку спостереження цього місяця

Перевірте, які монети ШІ можуть викликати хвилю в липні.

Криптовалюти, пов’язані зі штучним інтелектом (ШІ), були досить популярними протягом останніх кількох місяців завдяки швидкому розвитку цієї технології.

У наступних рядках ми торкнемося деяких провідних і тих, які мають найкращі шанси зафіксувати значні прибутки протягом липня.

NEAR Protocol (NEAR)

Це найбільший актив у ніші та 20-й за величиною на всьому ринку криптовалют. Зараз NEAR коштує близько 5,40 доларів США (за даними CoinGecko), що становить колосальне зростання ціни на 270% у річному масштабі.

Користувач X Crypto Tony нещодавно передбачив, що актив може досягти позначки в 8 доларів у наступні тижні. Однак аналітик припустив, що спочатку він може впасти до 4,10 долара, «щоб подолати мінімуми».

Internet Computer (ICP)

Наразі друга за величиною монета ШІ далека від своїх днів слави, які були свідками у травні 2021 року. Зараз її вартість коливається близько 8 доларів, тоді як три роки тому вона була понад 450 доларів.

З іншого боку, поки що 2024 рік був досить успішним для ICP. Він зріс на 92% за рік і ненадовго досяг майже 20 доларів у березні.

Цей актив нещодавно потрапив у заголовки газет після того, як потрапив у престижний рейтинг. Платформа аналізу крипторинку Santiment підрахувала, що ICP входить до топ-10 криптовалют з точки зору частоти розробки.

Render (RNDR)

Це четвертий за розміром у світі з ринковою капіталізацією майже 3 мільярди доларів. RNDR привернув увагу провідної криптовалютної біржі Coinbase, яка розмістила його в зоні своєї дорожньої карти в січні цього року, а згодом увімкнула торгові послуги з ним.

Цей крок супроводжувався відновленням ціни на токен, що означає, що інша взаємодія такого типу в найближчому майбутньому може позитивно вплинути на оцінку RNDR.

Akash Network (AKT)

І останнє, але не менш важливе, ми торкнемося AKT, яка є однією з небагатьох криптовалют штучного інтелекту, які сьогодні (2 липня) знаходяться в плюсі. Його ціна зростає на 4% щодня та на 30% щотижня, і зараз становить близько 3,80 доларів США.

Тим часом ми нещодавно склали довідник про найкращі криптовалюти штучного інтелекту, які варто переглянути цього року, тому обов’язково перевірте його.

Джерело: www.cryptopotato.com