Аналіз цін Ethereum: ETH Bulls Eye $3500 як сподівання на нижчу ескалацію

Зараз ціна Ethereum намагається пробити ключовий рівень, і в разі успіху нещодавня корекція може нарешті закінчитися.

Технічний аналіз

Від TradingRage

Щоденний графік

Як показує денний графік, ціна Ethereum падає після того, як у травні її відхилили від рівня опору в 4000 доларів.

Відтоді ринок опустився нижче рівня 3500 доларів, але зараз він тестує його знизу. Якщо ціна зможе відновити цей рівень, криптовалюта може нарешті піднятися до значень вище 4000 доларів.

З іншого боку, у разі відхилення, якщо ціна також втрачає довгострокову бичачу лінію тренду та 200-денну ковзну середню, розташовану навколо рівня 3000 доларів, ситуація може стати дуже неприємною для ETH.

4-годинний графік

Дивлячись на 4-годинний таймфрейм, з’являються деякі перші ознаки бичачого розвороту. Ціна щойно пробилася вище великого низхідного каналу.

Однак наразі йому важко пробити рівень опору в 3500 доларів.

Тим не менш, оскільки RSI вказує, що імпульс є бичачим, ринок може піднятися вище та почати наступний висхідний рух. Однак цей сценарій не вдасться, якщо ціна знову впаде всередині каналу.

Аналіз настроїв

Від TradingRage

Ставки фінансування

Щоб доповнити технічний аналіз вище, було б корисно проаналізувати показники настроїв ф’ючерсного ринку. Ця діаграма показує показник рівня фінансування, один із ключових параметрів настрою. Він показує, чи покупці чи продавці виконують свої ф’ючерсні замовлення більш агресивно.

Як показано на графіку, ставки фінансування поступово знижуються після першого відхилення ціни від рівня 4000 доларів США ще в березні. Поточні значення рівня фінансування вказують на те, що ф’ючерсний ринок більше не перегрітий, і ціна нарешті може почати ще одне стабільне зростання.

Джерело: www.cryptopotato.com