Аналіз криптовалютних цін 5 липня: ETH, XRP, ADA, DOGE і DOT

Цього тижня ми детальніше розглянемо Ethereum, Ripple, Cardano, Dogecoin і Polkadot.

Ethereum (ETH)

Цей тиждень був жорстоким і Ethereum впав на 16%. Більшість ринку знаходиться в мінусі з двозначними втратами за всіма напрямками, включно з біткойнами. Причини цього падіння можуть бути пов’язані з деякими великими акторами, які продають BTC, як-от Німеччина чи Mt. Gox.

У будь-якому випадку, ціна ETH була у вільному падінні і зараз тестує підтримку на рівні 2800 доларів. Якщо цей рівень не втримається, то наступна ціна може швидко піднятися до 2500 доларів.

Заглядаючи вперед, Ethereum знизився, і це є ведмежим сигналом. Цілком можливо, що ведмеді продовжуватимуть домінувати до того, як настане відновлення.

Ripple (XRP)

XRP знаходиться в тому ж човні, що і ETH, і цього тижня впав на 15%. Ціна також втратила свою підтримку на рівні 43 центів, яка тепер перетворилася на опір.

Поточна підтримка близько 38 центів виглядає крихкою, особливо якщо лідери ринку (ETH і BTC) продовжуватимуть демонструвати слабкість. Такі альткоїни, як XRP, не можуть триматися самі по собі, коли більша частина ринку знаходиться в мінусі.

Забігаючи наперед, краще дочекатися, коли сформується дно, де проявлять інтереси покупці. До того часу будь-які покупки на цих рівнях є спекулятивними і не вказують на те, що ця цінова дія зміниться.

Кардано (ADA)

Цього тижня ADA також знизився після падіння на 14%. Поточна підтримка становить 31 цент. Тенденція залишається ведмежою, і тиск на цей рівень підтримки, ймовірно, триватиме протягом наступних кількох днів.

Незважаючи на недавнє падіння, покупці були дуже сором’язливими. Це свідчить про слабкість і відсутність інтересу. Якщо нічого не зміниться, найближчими днями Cardano може впасти нижче 30 центів.

Заглядаючи вперед, ADA переживає важкий момент, враховуючи, що його ціна повернулася до рівнів 2023 року, коли ми перебували на повному ведмежому ринку. Повернення биків зараз здається далеким.

Доджкойн (DOGE)

Меми-монети були майже забуті цього літа, і DOGE не пощадили. Цього тижня він також впав на 23%. Це серйозна втрата довіри до цієї криптовалюти, яка процвітає завдяки спекуляціям. Оскільки покупців немає, це видно з ціни.

Поточна підтримка в 9 центів не викликає довіри і може швидко впасти, якщо ринок залишиться ведмежим. У такому випадку DOGE також повернеться до рівнів, яких не було з часів останнього ведмежого ринку.

Тенденція залишається ведмежою, і DOGE може продовжувати боротися в найближчі тижні, особливо тому, що монети-меми процвітають від ейфорії, яка зараз повністю відсутня.

Polkadot (DOT)

DOT також приєднується до довгого списку альткойнів, знайдених у червоному кольорі, і впав на 15% лише цього тижня. Ціна справді знайшла деяке полегшення завдяки підтримці в 5,3 долара, але, як згадувалося раніше, це може бути тимчасовим, якщо ринок залишиться слабким.

Ведмеді домінують на ринку з кінця березня, і обсяг продажу продовжує зростати з кожним новим мінімумом. Це знову підтверджує ведмежий тренд, який не має ознак розвороту.

Забігаючи наперед, якщо північний напрямок зміниться для Polkadot, то його ціна може опинитися нижче 5 доларів у найближчі тижні.

Джерело: www.cryptopotato.com