Протокол децентралізованого управління Dora Factory представляє DORA Airdrop для стейкерів Cosmos Hub

Раунд голосування щодо конфіденційності, пов’язаний із цим кроком, має стати «найбільшим» за всю історію MACI (мінімальна інфраструктура проти змови).

TL; DR

  • Dora Factory запустила безгазову роздачу своєї криптовалюти DORA понад одному мільйону учасників ATOM для участі в управлінні та фінансуванні.
  • Ініціатива пропонує спільноті Cosmos шанс підтримати суспільні блага та розробників за допомогою нових технологій голосування.

Хто може скористатися перевагами?

Блокчейн-проект, спрямований на створення відкритої інфраструктури для DAO (децентралізованих автономних організацій) на субстраті Polkadot – Dora Factory – оголосив про безгазове розвантаження своєї рідної криптовалюти – DORA. Відповідно до документа, наданого CryptoPotato, пропозиція доступна для всіх стейкерів ATOM, тобто понад мільйон адрес.

Кампанія airdrop включає спільноту Cosmos, яка бере участь в управлінні своєю програмою фінансування демократичних суспільних благ – Квадратичне фінансування економічної зони ATOM. Раунд голосування щодо конфіденційності, реалізований командою Dora Factory, має стати «найбільшим» за всю історію MACI (мінімальна інфраструктура проти змови).

Згідно з оголошенням, 5 червня всі учасники ATOM отримали активи DORA у свої гаманці. Після того, як вимагають свої запаси, спільнота Cosmos може взяти участь у вищезгаданому раунді фінансування.

«Вони можуть використовувати ATOM, щоб голосувати за та робити пожертви командам суспільних благ, які вони цінують, підтримувати розробників на ранній стадії та визначати розподіл відповідного пулу в розмірі 80 000 ATOM і 200 000 доларів США за 10 раундів голосування AEZ Quadratic Funding і MACI.
Розумні контракти для цього квадратичного раунду голосування розгорнуті в мережі Dora Vota, і спільнота може використовувати DORA для покриття плати за газ», — йдеться в документі.

Проект блокчейну має на меті представити «передову технологію голосування з підтримкою конфіденційності для спільноти Cosmos» за допомогою голосування MACI. Цей крок знаменує собою початок інтеграції приватних, безпечних і анти-змовних технологій у більш широкий спектр випадків використання управління в майбутньому.

Підтримка суспільних благ

Модуль квадратичного фінансування, реалізований Dora Factory для Cosmos Hub, надає Cosmos потенціал стати однією з найбільших мережевих спільнот, які підтримують суспільні блага.

«Перший раунд дворічного квадратичного плану фінансування економічної зони «АТОМ», який розпочнеться в червні 2024 року, залучив численні видатні проекти та чекає на увагу та підтримку членів спільноти», — уточнюється в повідомленні.