BTC падає нижче 60 тисяч доларів, але приховані ознаки вказують на можливе зростання (аналіз цін на біткойни)

Ціна біткойна ще не відновилася після обвалу з 68 тисяч доларів пару тижнів тому.

Криптовалюта консолідується у вузькому діапазоні, змушуючи учасників ринку замислюватися над її майбутнім напрямком.

Технічний аналіз ціни BTC

Від TradingRage

Щоденний графік

Щоденний графік показує, що ціна BTC не змогла повернутися вище 200-денного ковзного середнього, розташованого біля позначки в 63 тисячі доларів, після того, як раніше опустилася нижче неї. Зараз ринок консолідується навколо рівня 60 тисяч доларів і ще не відновив цю ключову область.

У будь-якому випадку, доки криптовалюта торгується нижче 200-денної ковзної середньої, ймовірність продовження довгострокової тенденції до підвищення є значно низькою.

btc_price_chart_2108241

4-годинний графік

Дивлячись на 4-годинний таймфрейм, останній рух біткойна в діапазоні стає більш ясним. Ціна опинилася в пастці між рівнями 57 тис. і 60 тис. доларів і ще не пробилася в обидві сторони. RSI також коливається біля позначки 50 пунктів, демонструючи нерішучість ринкового імпульсу.

Тому, щоб мати більш точне уявлення про те, що буде далі, інвестори повинні дочекатися, поки ринок перейде вгору або вниз, оскільки поточний діапазон не дає жодних суттєвих підказок.

btc_price_chart_2108242

Аналіз ціни біткойна в мережі

Від TradingRage

Ставки фінансування Bitcoin

BTC переживає тривалий період консолідації, і інвестори цікавляться його короткостроковим напрямком. Як ми вже обговорювали, діаграми не дають істотних підказок. Проте в майбутніх ринкових показниках можна спостерігати деякі оптимістичні ознаки.

На цій діаграмі представлено показник рівня фінансування біткойнів, який визначає, чи покупці чи продавці виконують свої замовлення більш агресивно. Це важливий показник у визначенні настроїв ф’ючерсного ринку. Позитивні значення вказують на бичачий настрій, тоді як негативні значення підтримують ведмежий настрій.

Як показано на графіку, ставки фінансування впали майже до нуля, оскільки останні падіння цін призвели до значного охолодження ф’ючерсного ринку.

Таким чином, стійке зростання може бути на межі матеріалізації, оскільки ця модель спостерігалася до попередніх стрибків цін. Однак зауважте, що для реалізації цього сценарію має бути достатній попит на спотовому ринку.

btc_funding_rates_chart_2108241

Джерело: www.cryptopotato.com