Втрачено 17 000 доларів за тиждень: біткойн впав до мінімуму за 5 місяців у 53 000 доларів

BTC впав до найнижчої ціни з кінця лютого.

Цінові проблеми біткойна, здається, не закінчаться, оскільки в понеділок вранці актив продовжував падати і впав до найнижчої ціни з кінця лютого в 53 000 доларів.

Це означає, що BTC втратив близько 17 000 доларів з минулого понеділка, що зробило його одним із найгірших тижневих показників за його 15-річну історію.

З п’ятниці CryptoPotato неодноразово повідомляв про падіння ціни BTC, яке почалося з різкого падіння з $66 000 до $62 200, оскільки проблеми з економікою США погіршилися після слабкого звіту про робочі місця за липень.

Однак це був лише початок, і на вихідних ведмеді повністю взяли контроль над ринком. У суботу вони знову підштовхнули BTC, і актив опустився нижче 60 000 доларів США вперше за три тижні.

У неділю ситуація стала ще гіршою, коли BTC впав до 57 000 доларів США, залишивши на той час понад 350 мільйонів доларів у вигляді ліквідації. Для довідки, відтоді ця цифра різко зросла до 830 мільйонів доларів.

У понеділок вранці відбулося ще одне падіння ціни, яке підштовхнуло криптовалюту до 53 000 доларів (на Bitstamp) – найнижчої позиції з кінця лютого цього року.

Деякі з можливих причин цього триваючого краху включають невизначеність в економіці США, інвестори вилучають кошти, а також певні дії великих компаній, таких як Jump Crypto, які переміщують ETH, які можна розглядати як потенційний продаж.

Нагадаємо, минулого понеділка BTC досяг 70 000 доларів, тобто з тих пір він знизився на 17 000 доларів. Альткойни перебувають у ще гіршому стані, ETH впав на 20% за той самий період часу.

Джерело: www.cryptopotato.com