Ось найефективніші криптовалюти цього тижня: перегляд вихідних

Давайте дізнаємося, які криптовалюти продемонстрували найкращі результати за останні сім днів.

Мине ще один тиждень, і ми розглянемо деякі з найефективніших криптовалют за останні сім днів.

Можна з упевненістю сказати, що тиждень добре вплинув на ринки, загальна капіталізація зросла до 2,55 трильйона доларів, додавши понад 150 мільярдів доларів. Це сталося завдяки вражаючим результатам на всіх фронтах, тому давайте спочатку почнемо з біткойна.

Біткойн зріс на 11% завдяки вражаючому відновленню

Незважаючи на те, що біткойн не є найефективнішим, за останні сім днів він справді викликав хвилю, підскочивши за цей час на колосальні 11%.

Як ви можете бачити на графіку нижче, він в основному зріс лише з 14 липня, коли ціна BTC підскочила.

Вчора ціна намагалася досягти рівня 68 тисяч доларів, але не змогла цього зробити, оскільки ведмеді завчасно зупинили зростання. Зараз BTC знаходиться у внутрішньоденній корекції, торгуючи нижче 67 тисяч доларів.

Тим не менш, його вражаюча продуктивність протягом тижня також вплинула на ширші настрої крипторинку, який зараз перебуває в стані жадібності. Отримавши 74 бали, це більше ніж на 100% більше, ніж минулого тижня, коли він був у стані страху з 33 балами.

Найефективніші криптовалюти

Це світ мемів. Чотири з 6 найкращих результатів за останні сім днів є мемами.

Перше місце зі збільшенням на 60% за минулий тиждень посів мем POPCAT на тематику котів. Одразу після нього ми маємо собачку. WIF зріс на 53% за той же період, за ним йдуть PEPE з 33,6% і FLOKI з 33,4%.

Серед них Arweave (AR) і Core (CORE), які зросли на 40% і 37% відповідно.

Інші варті уваги згадки, кількість яких зросла приблизно на 30%, включають INJ, BONK, JUP, RUNE, TAO та OM Mantra.

По суті, майже всі криптовалюти зафіксували зростання протягом тижня, за винятком UNI, AAVE, TRX, TON, ADA та EGLD. Це єдині альткоїни в мінусі, але вони не так сильно втратили. UNI є найгіршим показником і впав лише на 5%.

Джерело: www.cryptopotato.com