Власники Ethereum накопичують 113 тис. ETH, випереджаючи спотові надходження ETF

Галузеві експерти не очікують різкого розміщення капіталу на початковому етапі та натомість коливатимуться на основі різних макроекономічних факторів.

Ether’s не зміг отримати жодної тяги вгору, незважаючи на ажіотаж навколо нього. Натомість за останні 24 години альткойн впав майже на 2%, коливався біля 3460 доларів, незважаючи на сильний дебют спотових ETF Ethereum. Цей прохолодний рух цін контрастує з високою торговельною активністю, зафіксованою цими новими інвестиційними інструментами в перший же день.

Однак відновлення скупчення китів говорить про інше.

Агресивне накопичення Ethereum

Згідно з останніми даними, наданими IntoTheBlock, спостерігається значна тенденція накопичення Ethereum, незважаючи на нещодавнє падіння цін на Ethereum. 23 липня великі власники зібрали колосальні 112,9 тисячі ETH, що вартістю майже 390 мільйонів доларів.

Таке агресивне накопичення відомими інвесторами свідчить про тверду віру в довгострокову цінність і потенціал ефіру. Це накопичення навіть перевищило 106 мільйонів доларів чистого надходження спотових ETF Ethereum за той самий період.

Тим часом фонд ETHA BlackRock очолив чарти з надходженнями в розмірі 266,5 мільйона доларів, за ним слідує спотовий ETF Bitwise ETHW, який успішно стартував із 204 мільйонами доларів. Фонду Fidelity FETH вдалося залучити $71 млн. Менші надходження від 7,5 до 13 мільйонів доларів США зафіксували 21 Shares, Invesco, VanEck і Franklin у перший день.

Нещодавно перетворений Ethereum Trust (ETHE) Grayscale зазнав відтоку 484 мільйонів доларів.

ETF Ethereum навряд чи побачать драматичний початковий приплив капіталу

У заяві для CryptoPotato Річард Тенг, генеральний директор Binance, сказав, що, незважаючи на те, що очікується постійне розгортання капіталу в ці ETF, малоймовірно, що спочатку воно буде різким і буде коливатися в залежності від різних макроекономічних факторів.

«Однак я вважаю, що потенціал експоненціального зростання ліквідності ETF є значним. Після схвалення SEC і лістингу ці ETF тепер можуть інвестувати установи, які зазвичай мають довгостроковий інвестиційний горизонт. Ця інституційна участь може забезпечити стабільний і значний приплив капіталу з часом».

Тенг відзначив надзвичайно позитивний прийом спотових біткойн ETF у перший торговий день і висловив невпевненість щодо того, чи Ethereum ETF відчують такий самий рівень ентузіазму. Незважаючи на це, керівник Binance додав, що очікується, що їх запуск буде значно позитивним для всієї індустрії цифрових активів.

Джерело: www.cryptopotato.com