Важливе оголошення Ripple (XRP) щодо XRPL

XRPL Testnet може стати тимчасово недоступним у середині серпня: ось чому.

  • Ripple скине тестову мережу XRP Ledger Testnet 19 серпня 2024 року, щоб покращити стабільність, зменшити витрати на роботу вузла та підвищити безпеку.
  • Припущення припускають, що скидання призначене для тестування токенізованих казначейських векселів США, а Ripple інвестує 10 мільйонів доларів на підтримку цієї ініціативи.

«До уваги розробників XRPL»

Команда Ripple повідомила, що тестову мережу XRP Ledger (XRPL) буде скинуто 19 серпня 2024 року. Процедура займе приблизно 15 хвилин, протягом яких тестова мережа може бути недоступною для розробників.

«Скидання покращує стабільність Testnet і знижує вартість роботи вузла Testnet. Ми надамо оновлення, коли це буде завершено», – заявила команда.

Крім того, компанія показала, що зосередилася на інших довгострокових рішеннях для підвищення стійкості екосистеми. Деякі з ключових цілей включають обмеження доступу до Testnet XRP, щоб зменшити «навантаження на мережу», подвоїти рівень безпеки та встановити регулярний графік скидання Testnet.

«Нагадування: на додаток до цієї Testnet членам спільноти XRPL пропонується створювати додаткові тестові мережі та керувати ними для підтримки різноманітних потреб у тестуванні та розробці», – підсумувала команда.

Яка може бути причина?

Численні користувачі X прокоментували оголошення Ripple щодо запланованого скидання, припускаючи можливі причини цього кроку. Деякі припустили, що XRP Ledger може стати ненадовго недоступним через тестування на ньому токенізованих облігацій і державних векселів.

Раніше цього місяця OpenEden – фінтех-компанія, яка зосереджена на поєднанні традиційних фінансів і DeFi – заявила, що вперше запустить токенізовані казначейські векселі США на XRPL.

Фінансові продукти є цифровими представленнями традиційних казначейських векселів США, випущених на блокчейні або технологічній платформі розподіленої книги. Процес передбачає перетворення прав на фінансові продукти в токени, які згодом можна зберігати, торгувати або передавати на цифрові гаманці.

Зі свого боку Ripple пообіцяла створити фонд для інвестування 10 мільйонів доларів у токенізовані американські ОВДП. Маркус Інфангер, старший віце-президент RippleX, описав ці продукти як «захоплюючий приклад того, як усі типи активів реального світу токенізуються для збільшення корисності та нових можливостей».

«Установи все більше шукають, де токенізувати свої реальні активи, і поява ОВДП на XRPL на основі OpenEden зміцнює децентралізований блокчейн рівня 1 як один із провідних блокчейнів для токенізації реальних активів», — додав він. .

Джерело: www.cryptopotato.com