Важливе оголошення Binance щодо цих 6 альткойнів

Масштабна спроба вилучити Binance з лістингу почне діяти через два тижні.

  • Binance вилучить з біржі шість альткойнів, що призведе до значного падіння цін на ці активи.
  • Такі зусилля історично спричиняли різке падіння цін через різні причини, такі як зниження ліквідності та ринкова паніка.

Останнє оновлення

Найбільша у світі криптовалютна біржа періодично переглядає кожен цифровий актив, розміщений на її платформі, щоб переконатися, що він «продовжує відповідати високому рівню стандартів і галузевих вимог».

«Коли монета чи токен більше не відповідають цим стандартам або змінюється ситуація в галузі, ми проводимо більш глибоку перевірку та, можливо, видаляємо їх із біржі. Наш пріоритет — забезпечити найкращі послуги та захист для наших користувачів, продовжуючи пристосовуватися до динаміки ринку», — пояснили в компанії.

Компанія враховує різні фактори, такі як прихильність команди до проекту, обсяг торгів і ліквідність, рівень і якість діяльності з розробки, стійкість мереж від атак і багато іншого.

Після останніх перевірок було вирішено призупинити всі операції з шістьма альткойнами. Зокрема, це PowerPool (CVP), Ellipsis (EPX), ForTube (FOR), Loom Network (LOOM), Reef (REEF) і VGX Token (VGX). Делістинг набуде чинності 26 серпня.

«Вилучаються саме такі торгові пари: CVP/USDT, EPX/USDT, FOR/BTC, FOR/USDT, LOOM/BTC, LOOM/TRY, LOOM/USDT, REEF/TRY, REEF/USDT, VGX/USDT. Усі торгові замовлення будуть автоматично видалені після припинення торгів у кожній відповідній торговій парі», — пояснили в Binance.

Вилучення криптовалют з лістингу такої великої біржі може негативно вплинути на їхні ціни через зниження ліквідності, репутаційну шкоду та подальшу паніку серед трейдерів.

Таким чином, не дивно, що всі залучені монети попрямували на південь незабаром після оголошення. CVP, FOR, EPX і VGX знижуються приблизно на 40% у щоденному масштабі. LOOM і REEF також впали, хоча й більш скромно, зареєструвавши падіння на 14% і 23% відповідно.

Ефект Binance в минулому

Це не перший випадок, коли вилучення з біржі платформи спричинило значне падіння цін на постраждалу криптовалюту.

На початку цього року Binance припинив усі послуги з Monero (XMR), Aragon (ANT), Multichain (MULTI) і Vai (VAI). Ціна популярної монети конфіденційності впала на 35% після розкриття інформації.

Те ж саме сталося, коли компанія припинила підтримку BarnBridge (BOND), Dock (DOCK), Polkastarter (POLS) і Mdex (MDX). Задіяні криптовалюти впали двозначними цифрами, а DOCK впав приблизно на 50% за 24-годинним масштабом.

Джерело: www.cryptopotato.com