Ці меми-монети вибухають двозначними цифрами: Cats – це новий тренд?

MEW, WEN, MANEKI та інші котячі монети-меми є одними з найефективніших криптовалют сьогодні (22 липня).

  • Монети мемів на тематику котів різко зросли, а Кіт у собачому світі (MEW) досяг нового піку.
  • Монети на собачу тематику, такі як Dogecoin (DOGE) і Shiba Inu (SHIB), мали помірний приріст, але їх перевершили активи, пов’язані з котами. Ринок монет мемів залишається дуже мінливим.

Найкращі виконавці

Сьогодні (22 липня) сфера мем-монет стала свідком певного прогресу: її ринкова капіталізація зросла на 2% і перевищила позначку в 57 мільярдів доларів. У той час як провідні активи цього типу добре в плюсі, монети-меми з котячою тематикою завоювали більшу частину слави.

За останні 24 години вартість Cat in a Dogs World (MEW) зросла на 40%, досягнувши нового історичного максимуму понад 0,008 долара. Її ринкова капіталізація вперше в історії перевищила 700 мільйонів доларів, позиціонуючи криптовалюту як 109-ту за розміром у всьому секторі.

MEW Price

Деякі аналітики вважають, що зростання далеке від завершення. Користувач X Limbo, наприклад, стверджував, що ринкова капіталізація MEW незабаром може перевищити позначку в 1 мільярд доларів.

Серед інших мемів, пов’язаних із котами, число яких вибухнуло двозначним числом, включають Wen (WEN), MANEKI (MANEKI), catwifhat (CWIF), Catcoin (CAT) та багато інших.

Цікаво, що найбільший токен, пов’язаний з котами, з точки зору ринкової капіталізації – Popcat (POPCAT) – знаходиться в мінусі протягом 24 годин. 21 липня він досяг ATH майже в $1, тоді як зараз він торгується на рівні близько $0,89 (за даними CoinGecko).

Собаки тягнуться позаду

Меми-монети із собачою тематикою складають близько 70% загальної ринкової капіталізації сектора. Зрештою, лідери Dogecoin (DOGE) і Shiba Inu (SHIB) засновані на собаках.

Перший зріс приблизно на 5% у денному масштабі, тоді як другий торгується приблизно на тому ж рівні, що спостерігався 21 липня.

Dogwifhat (WIF), Bonk Inu (BONK) і Floki Inu (FLOKI) також знаходяться в плюсі, але вищезгадані котячі токени перевершили їх ефективність.

Буде цікаво подивитися, чи продовжить розвиватися ніша мемів у наступні місяці, чи корекція шокує інвесторів. На цій ноті важливо відзначити сумнозвісну нестабільність когорти та небезпеки, пов’язані з цим.

Тим, хто збирається кинутися на перемогу, слід інвестувати лише стільки, скільки вони готові втратити, і використовувати найкращі практики. Щоб отримати важливі поради з цього питання, подивіться наше спеціальне відео нижче:

Джерело: www.cryptopotato.com