ShibaSwap від Shiba Inu отримує підтримку від цієї провідної платформи DeFi

Ознайомтеся з останніми досягненнями щодо ShibaSwap.

DexTools додав підтримку ShibaSwap, надаючи розширену аналітику DeFi для спільноти SHIB.
Децентралізована біржа дозволяє користувачам торгувати, робити ставки та вирощувати криптовалюти, особливо ті, що є частиною екосистеми Shiba Inu.

ShibaSwap тепер тут

DexTools – популярна децентралізована фінансова платформа (DeFi), яка пропонує широкий спектр інструментів і ресурсів, щоб допомогти користувачам орієнтуватися в екосистемі – додано підтримку ShibaSwap Shiba Inu. Згідно з оголошенням на X, розробка відкриває «розширену аналітику DeFi» для SHIB Army.

ShibaSwap — це частина децентралізованої біржі екосистеми Shiba Inu. Це дозволяє користувачам торгувати криптовалютами, зокрема SHIB, LEASH і BONE, не покладаючись на центральний орган.

Окрім торгівлі, учасники можуть ставити свої токени на ShibaSwap, щоб заробляти винагороди, а також доступні варіанти отримання прибутку.

На початку цього року децентралізована біржа перейшла на рішення для масштабування рівня 2 – Shibarium – у формі ShibaSwap 2.0. Оновлення включає нові функції, такі як покращені користувацькі процеси для додавання та зменшення ліквідності, ставки та аналізу тенденцій.

«[ShibaSwap 2.0] «це оновлене серцебиття нещодавно роздвоєного Shibarium, де можуть процвітати токени спільноти. Цей новий UX все ще є ранньою версією Shibaswap, у розробці якого є більше оновлень для продукту», — сказав тоді провідний розробник Shiba Inu Шитоші Кусама.

Як справи Shibarium?

Блокчейн-рішення L2 неодноразово потрапляло в заголовки газет після його офіційного запуску в серпні минулого року через незліченну кількість віх. Наприкінці травня загальна кількість оброблених блоків у мережі перевищила позначку в п’ять мільйонів, тоді як до цього загальна кількість транзакцій перевищувала 400 мільйонів.

Основна роль Shibarium полягає в покращенні функціональності та масштабованості екосистеми Shiba Inu. Він спрямований на зниження комісії за транзакції, підвищення швидкості та забезпечення інфраструктури для децентралізованих додатків у мережі. Ті, хто хоче дізнатися більше про протокол, не соромтеся переглянути наше спеціальне відео нижче: