Ринок мем-монет виглядає похмурим: 4 із 6 найбільших програшів тижня

Меми-монети — це лише жарти, але за останні 24 місяці багато з них принесли набагато більший ROI, ніж Bitcoin або Ethereum. Найбільші програші цього тижня все ще продавалися в суботу.

Хоча вони випускаються блокчейнами смарт-контрактів з валютами базового рівня, такими як Ethereum (ETH) і Solana (SOL), меми-монети принесли набагато більший прибуток за коротший період часу, ніж найпопулярніші криптовалюти.

Біткойн, наприклад, отримав 347% від ключової підтримки ціни на низькому рівні 31 грудня 2022 року в 16 500 доларів США до історично високої ціни біткойна в 73 800 доларів США 14 березня 2024 року. Ефір, тим часом, отримав 234% від падіння 31, 2022 низький рівень $1200 до найвищої ціни Ethereum $4000 11 березня 2024 року.

А як щодо валют мемів?

Dogwifhat (WIF), грошова одиниця мемів Solana Program Library (SPL), на якій зображена собака у в’язаній шапочці, цього року зросла на 700% у місячному масштабі до того моменту, коли вона досягла рекордно високої ціни в 3,25 долара в березні. 14, у той самий день, коли біткойн досяг свого ATH.

Pepe (PEPE), мем-монета Ethereum ERC-20, проголошена мультяшною жабою із зеленою шкірою та помаранчевими губами, цього року зросла на 1100% лише за три місяці до моменту, коли 27 травня вона досягла найвищої ціни в $0,0000167. .

Bonk (BONK), монета-мем Solana Program Library (SPL), запущена 25 грудня 2022 року, принесла інвесторам найбільше прибутку з усіх криптовалют у 2023 році. Це сталося після збільшення на 1000% за один місяць до початку грудня 2023 року. .

Чи є мем-монети інвестиціями?

Мем-монети можуть періодично відчувати раптове підвищення, під час якого ціна валюти щодо долара, стейблкоїнів і токенів базового рівня стає параболічною. Ось чому меми дають такі величезні прибутки.

Щоб отримати ці прибутки для свого портфеля, трейдер повинен уважно стежити за криптовалютними новинами та каналами соціальних мереж і бути готовим продати деякі зі своїх мем-токенів у слушний час.

Валюти мемів також схильні до обвалу цін, який є таким же раптовим.

Таким чином, вони навіть більш мінливі інвестиції, ніж базові криптовалюти, такі як біткойн та ефіріум.

П’ять із шести найбільших програшів серед 100 найкращих криптовалют цього тижня були монетами-мемами.

1. Dog Daze: ціна WIF знизилася на 25%

За сім днів, що закінчилися 17 серпня, рано ввечері суботи у Вашингтоні, округ Колумбія, Dogwifhat впав на 21% з рівня вище $1,80 до рівня нижче $1,40. Протягом тижня WIF пропустив більше ніж на 25%.

Протягом 30-денного вікна WIF знизився на 35% навіть після того, як щоденно відскочив на 27% від вільного падіння ринку Чорного понеділка. Тож Догвіфат був мертвим котом цього серпня.

2. BRETT (на базі) падає на 19% за тиждень

Токени на основі Brett (BRETT), валюта мемів, випущена та захищена базовим протоколом Coinbase Ethereum Layer-2 Base Protocol (BASE), впала на 19% за останні сім днів. Вони закінчили семиденне вікно падінням на 17% у порівнянні зі своєю середньою ціною криптовалютної біржі 10 серпня.

Друг Пепе з Coinbase за тиждень знизив ціновий графік з десяти центів за токен до восьми центів за токен. Але це ставить мем-монет Coinbase у розпродажі вище своїх цін протягом більшої частини року, починаючи з травня.

3. Froggy Traders продають PEPE на 15%

Провідний токен PEPE на Ethereum наразі посідає 25 місце серед усіх криптовалют за загальною ринковою капіталізацією. Це вражає, враховуючи, що криптовалюта була запущена лише минулого року, навесні 2023 року.

Ціна PEPE впала більш ніж на 11% за сім днів, що передували суботньому вечору в Нью-Йорку, але впала більш ніж на 15% протягом тижня. Пепе — одна з тих математичних монет із купою нулів за десятковою комою.

4. Вибачте, Солана: BONK виходить з ладу 12%

DeFi монета Layer-1 Solana цього тижня впала найбільше серед 10 найкращих криптовалют, знизившись приблизно на 8% на 7D-діаграмі, у порівнянні з падінням біткойна на 2,6%, а Ethereum навіть підвищився за тиждень.

Тим часом Бонк (BONK) — найбільша монета-мем додж Солани — увійшов до п’ятірки найбільших програшів серед усіх 100 найкращих криптовалют цього тижня. Ціна Bonk впала більш ніж на 12% до кінця тижня.

Ринкова капіталізація монети-мему в розмірі 1,25 мільярда доларів минулого року зазнала різкого падіння після історичного зростання в 4 кварталі в усьому секторі. Коли ціна Solana зростає, Bonk зазвичай зростає ще більше. І коли меми-монети розлітаються з бірж, Бонк зазвичай також добре справляється.

Джерело: www.cryptopotato.com