Ось як починався SHIB: Neiro Pumps After Buterin Dumps

Віталік Бутерін щойно розвантажив шестизначну суму нової мем-койни Ethereum під назвою Neiro на ETH. Потім накачав. Ось як почався Shiba Inu (ринкова капіталізація 8 мільярдів доларів цього тижня).

У той час як жителі Уолл-Стріт гарячково скидали акції Apple і Nvidia, версія паніки Бутеріна скидала якийсь новий мем-токен під назвою Neiro, який розробники нещодавно передали засновнику Ethereum.

Віталік Бутерін продає Meme Coin, Token Pumps

З ринковою капіталізацією у вівторок у 223 мільйони доларів Neiro Ethereum вже має сторінку монет на Forbes Digital Assets. Видання бізнес-новин tradfi описує монету таким чином:

Сестра OG $DOGE, Кабосу, тут, щоб увійти в історію мережі Ethereum! Neiro — це децентралізований мем-токен на блокчейні ETH».

Щоб просувати нову мем-валюту Ethereum на тему дожів, розробники перекинули засновнику платформи 17,145 мільярда Neiro, як це зробили розробники Shiba Inu ще в 2021 році. Це становило 4% пропозиції токена і коштувало на той час близько 130 000 доларів США.

«Ми — народний $Neiro, у народному ланцюжку, Ethereum», — йдеться в дописі від команди в суботу X. «І маленький цікавий факт: Віталік Бутерін зараз є нашим найбільшим власником. (4% пропозиції, вартість ~$130 тис. на момент публікації цієї публікації).»

Бутерін пішов вперед і продав усі жетони (який мем-монет він купує натомість?), але зневага не зашкодила Нейро. Насправді, можливо, це допомогло. Мем-монета на собачу тематику розвернулася і піднялася на 10% менш ніж за 24 години.

Команда Neiro просить засновника Ethereum підтримати притулок для собак

Команда Neiro явно не спала за кермом.

За кілька хвилин після продажу Бутеріна на сторінці X Нейро було опубліковано відкритий лист до засновника Ethereum з проханням пожертвувати частину доходів від продажу притулку для бродячих собак.

«Ми просимо вас пожертвувати частину виручених коштів притулку для безпритульних собак», — написала команда.

Ймовірно, вони не мали на увазі Бонка.

Джерело: www.cryptopotato.com