OKX виходить із Гонконгу, відкликає заявку на ліцензію VASP

У той час як OKX припиняє свої централізовані послуги з торгівлі криптовалютами для жителів Гонконгу, пропозиції самостійного гаманця Web3 не впливатимуть.

Відповідно до регуляторних вимог, Оккс заявив, що припинить свої централізовані послуги з торгівлі криптовалютами для жителів Гонконгу, починаючи з 31 травня 2024 року.

OKX приписує рішення про відкликання своєї заявки на ліцензію на віртуальну послугу (VASP) до “ретельного розгляду” своєї бізнес -стратегії, однак, біржа не надала більше деталей чи конкретних причин цього кроку.

OKX виходить з Гонконгу

У своїй офіційній публікації в блозі в п’ятницю OKX виявив, що кошти клієнтів залишаються безпечними, а послуги з виведення продовжуватимуться нормально функціонувати.

Після 31 травня 2024 року клієнти, що базуються в Гонконзі, зможуть лише зняти свої кошти з платформи і не зможуть торгувати чи депозити. Важливо зазначити, що послуги з самостійного гаманця OKX Web3 залишатимуться доступними для користувачів Гонконгу і не впливатимуть на цю зміну.

Обмін криптовалютою радить користувачам утримуватися від будь -яких депозитів у свій рахунок OKX після закінчення терміну. Крім того, будь -які відкриті замовлення, які не закриті до цієї дати, будуть скасовані, а отримані кошти будуть передані на їх баланс рахунку OKX.

“Після ретельного розгляду нашої бізнес -стратегії ми вирішили зняти заявку на ліцензію OKX HK VASP. OKX перестане надавати централізовані послуги з торгівлі віртуальними активами для жителів Гонконгу до 31 травня 2024 (п’ятниця) відповідно до нормативних вимог ».

OKX подав заяву на ліцензію на постачальник послуг віртуальних активів (VASP) до Комісії з цінних паперів та ф’ючерсів Гонконгу 16 листопада. Однак, як це було підтверджено на веб -сайті SFC, фірма відкликала свою заявку 24 травня, не розкриваючи жодної причини, що стоїть за переїздом.

OKX – це не єдиний, хто називає його кидком. Насправді кілька інших претендентів, включаючи дочірню компанію HTX та Huobi Hong Kong, також відкликали свої заявки на ліцензії на VASP з Комісією з цінних паперів та ф’ючерсів (SFC) на початку цього місяця.

Поки що регулятор лише затвердив два біржі криптовалюти для роботи на законних підставах. На веб -сайті згадується, що OSL Exchange Digital Securities Limited та Hashkee Exchane Blockchain Limited – єдині два суб’єкти, які забезпечили ліцензію.

Вихід із Індії

Розробка відбувається через два місяці після того, як OKX повідомив своїх користувачів в Індії, що він зупиняє свої послуги в країні через місцеві норми. Обмін криптовалютою надіслав електронний лист 21 березня, який радить індійським користувачам закрити свої позиції до кінця квітня.

Цей крок OKX був запропонований зростаючим контролем уряду Індії та репресіями на глобальних криптовалютах, що діють, що призвело до того, що в країні в країні було призвело до припинення операцій у країні.