Найпопулярніші монети-меми, які варто додати до списку спостереження у другій половині 2024 року

Перевірте, які монети-меми можуть потрапити в заголовки газет протягом решти місяців поточного року.

У першій половині 2024 року сектор монет-мемів досяг значних успіхів, коли численні токени досягли рекордно високих цін і таким чином привернули увагу інвесторів.

У наступних рядках ми окреслимо найпопулярніші меми, які мають шанс продовжити вражаючі показники в решту місяців 2024 року.

Сіба-іну (SHIB)

Друга за величиною мем-монета за сумарною ринковою капіталізацією пережила величезний зростання в березні, зафіксувавши тризначну ціну за лічені тижні. Його відродження принесло користь багатьом власникам, і один момент, понад 63% тих, хто мав доступ до цього активу, отримували прибутки на папері.

Однак веселощі були недовгими, оскільки SHIB рушив на південь у наступні місяці. Його оцінка впала більш ніж на 25% за останні 30 днів, оскільки майже 50% його інвесторів зараз знаходяться під водою.

Тим часом різні фактори можуть поставити самопроголошену зграю вбивць Dogecoin на зелений шлях. Одним із прикладів є потенційне вдосконалення рішення блокчейну рівня 2 – Shibarium.

Протокол офіційно запрацював у серпні минулого року, спрямований на підвищення швидкості, підвищення масштабованості та зниження витрат на транзакції. Щоб дізнатися більше про екосистему, перегляньте наш розділ новин Shibarium.

Швидкість горіння Shiba Inu також може відігравати певну роль. Можливий стрибок метрики залишить в обігу менше активів, що може призвести до зростання ціни (припускаючи, що попит залишиться незмінним або зросте). Раніше цього місяця швидкість спалювання зросла на 800%, що збіглося з коротким відновленням цін на SHIB.

Догкойн (DOGE)

Найбільша монета-мем DOGE з ринковою капіталізацією понад 15 мільярдів доларів і одна з 10 найбільших криптовалют також суттєво зросла в першій половині 2024 року. У березні вона коштувала приблизно 0,22 долара (за даними Coingecko).

Однак, подібно до SHIB, його ціна почала знижуватися в наступні кілька місяців до поточного рівня близько 0,10 долара. Падіння включало підвищену волатильність і різкі коливання цін. Наприклад, на початку травня актив пішов на північ після того, як Tesla офіційно інтегрувала його як спосіб оплати на своєму веб-сайті.

Можна з упевненістю припустити, що сприятливі оголошення від гіганта електромобілів та його генерального директора – Ілона Маска (який є твердим прихильником монети мемів) – можуть спровокувати нове відродження DOGE у другій половині року.

Бонк Іну (BONK)

Ця популярна монета-мем досягла ATH наприкінці травня і входить до кількох 100 найкращих криптовалют, які знаходяться в зеленому тижневому масштабі. Раніше цього тижня він зріс на 25%, перевернувши dogwifhat (WIF) як найбільший мем, створений на основі екосистеми Solana.

Хоча BONK побачив світ наприкінці 2022 року, він почав потрапляти в заголовки через рік. Тоді його ціна та ринкова капіталізація експоненціально зросли після величезного інтересу з боку інвесторів і підтримки з боку провідних бірж криптовалют, таких як Binance, Coinbase, Bybit, Kraken, KuCoin та багатьох інших.

Буде цікаво подивитися, чи вирішать інші компанії прийняти цей актив у другому півріччі 2024 року, і чи може такий крок спричинити підвищення цін на BONK.

МАГА (Trump)

Ця монета-мем, пов’язана з Дональдом Трампом, мала величезний успіх у червні, її вартість перевищила 17 доларів, а ринкова капіталізація досягла майже 800 мільйонів доларів. Ціна відновилася в наступні місяці, наразі дорівнюючи близько 6 доларів.

Попередні підйоми активу пояснювалися позитивними подіями навколо колишнього президента Америки. Наприклад, його ATH відбувся невдовзі після того, як Трамп забезпечив важливу перемогу в суді та мав право на певний ступінь імунітету від кримінального переслідування.

Мільярдер знову балотується в президенти, виступаючи проти нинішнього політичного лідера Джо Байдена на виборах у листопаді цього року. Останні дані показують, що в національних опитуваннях він випереджає його на 42,2%. Друге місце займає Байден з 40,1%, Роберт Кеннеді – 9,2%.

Його можливе переобрання може вплинути не тільки на вищезгаданий мем-койн, але й спровокувати волатильність на всьому ринку криптовалют. Нагадаємо, нещодавно він назвав себе правильним вибором для прихильників криптовалюти, заявивши, що його опонент Джо Байден і його адміністрація виступають проти індустрії.

Він також пообіцяв збільшити зусилля з майнінгу біткойнів (BTC) у Сполучених Штатах, стверджуючи, що це «остання лінія захисту від CBDC».

Джерело: www.cryptopotato.com