Mt. Gox переказує 2,2 мільярда доларів у BTC на нову адресу на тлі падіння цін на біткойн

Mt. Gox вже перерахувала біткойни на мільярд доларів на Bitstamp, Kraken та інші біржі, які мають повернути кошти клієнтів, які постраждали від краху 2014 року.

У вівторок, схоже, Mt.Gox перевела понад 2 мільярди доларів на нову адресу. Дані Arkham Intelligence свідчать про те, що Mt.Gox перемістив 33 105 BTC на суму близько 2,19 мільярда доларів США на адресу, яка починається з «bc1q26».

Однак власник цієї адреси залишається невідомим.

Дистрибуція Маунт-Гокс

Остання транзакція послідувала за попередніми переказами біткойнів на мільярди доларів на визначені криптобіржі, такі як Bitbank, Kraken, Bitstamp і SBI VC Trade протягом останніх кількох тижнів. Дані Arkham показують, що в гаманцях, пов’язаних з Mt.Gox, все ще зберігається близько 5,29 мільярда доларів.

Минулого тижня Bitstamp оголосила, що почне роздавати активи кредиторам Mt. Gox. Тим часом Kraken повідомив, що «успішно розповсюдив» BTC і Bitcoin Cash (BCH) клієнтам, які постраждали від злому, який спричинив крах колишньої японської біржі десять років тому.

Нещодавно довірена особа Mt. Gox опублікувала заяву, в якій повідомляється, що виплати в BTC і BCH були здійснені певним кредиторам через призначені криптовалютні біржі 5, 16 і 24 липня. Довірена особа також зазначив, що понад 17 000 кредиторів отримали виплати станом на 24 липня.

Mt. Gox колись була найбільшою у світі криптовалютною біржею, керуючи понад 70% усіх біткойн-транзакцій у всьому світі. Він оголосив про банкрутство в лютому 2014 року після крадіжки 850 000 BTC хакерами. Згодом у 2021 році було схвалено пропозицію щодо реабілітації, яка обіцяла повернути приблизно 90% активів, заборгованих постраждалим клієнтам.

Довгострокові власники зменшують тиск розпродажів

Висновки Glassnode показують, що хоча довгоочікуваний розподіл Mt. Gox знаменує значну перемогу для кредиторів, які наполегливо боролися за отримання відшкодування в біткойнах, а не в фіатній валюті, значне зростання цін за останнє десятиліття свідчить про певний тиск з боку одержувачів з боку продавців. неминуче.

Однак платформа розвідки блокчейнів помітила, що профіль кредиторів схиляється до довгострокових інвесторів, що може пом’якшити тиск розпродажів у найближчі тижні.

Крім того, баланс довгострокових власників продовжує зростати, а їхня частка мережевого багатства залишається високою порівняно з попередніми піками ринку. Це вказує на те, що домінуюча поведінка ринку змістилася в бік HODLing, а досвідчені інвестори тримають свої монети в очікуванні вищих цін.

Джерело: www.cryptopotato.com