Критичне попередження від команди Shiba Inu (SHIB).

Команда Shiba Inu випустила критичне попередження щодо маркера, який вони ще не запустили.

Shiba Inu (SHIB) — це одна з так званих мем-монет із собачою тематикою OG, яка може похвалитися однією з найбільших онлайн-спільнот серед усіх криптовалют загалом.

Хоча це може бути ознакою процвітаючої екосистеми, це також мішень для багатьох хакерів, які постійно намагаються обманом витягнути з користувачів їхні важко зароблені гроші.

Ось чому команда SHIB часто видає критичні попередження та закликає свою спільноту залишатися обережною.

LUCIE, керівник маркетингу проекту, нещодавно звернувся до Twitter, щоб нагадати користувачам, що один із токенів, які вони планують випустити, ще не працює.

Пам’ятайте, що treatsforShib ще не запущено. Не дозволяйте шахраям обдурити вас. $TREAT ЩЕ НЕ ЗАПУЩЕНО.

Попередження, яке видає LUCIE, пов’язане з дуже популярним засобом обману, щоб змусити користувачів втратити їхні кошти. Зловмисник створить фальшивий токен, який має той самий тікер, що й оригінальний. Потім вони продовжуватимуть розробляти та проектувати творчі ресурси, які імітують вихідний проект. Вони створюють підроблені імена користувачів і облікові записи на X, а також підроблені групи в Telegram та інших соціальних каналах. Їхня єдина мета — заманити людей або придбати фальшивий попередній продаж, або придбати токени, які вони запустили, а потім швидко їх перетягнути.

У цьому сенсі пам’ятайте, що завжди є хтось, чия робота полягає в тому, щоб вас обдурити, тому переконайтеся, що ви завжди використовуєте найкращі практики під час взаємодії з різними криптопроектами.

Джерело: www.cryptopotato.com