Крах криптовалюти: зараз гарний час купувати акції біткойнів?

Крах криптовалютного ринку також приніс із собою деякі відповідні акції. Але чи варто їх дивитися зараз?

Глобальні ринки активів різко впали в перший тиждень серпня. Побоювання щодо рецесії в США поклали край 23-місячному стрімкому зростанню акцій на Уолл-стріт.

Американські акції «Чудової сімки» втратили в ціні трильйон доларів за лічені дні, а Nvidia та Apple лідирували в цьому. Індекс Nikkei 225 на Токійській фондовій біржі зафіксував найгірше одноденне падіння за десятиліття з моменту Чорного понеділка 1987 року.

Чи гарна ідея спрямувати частину цього капіталу на акції біткойнів?

Обвал ринку біржі монет переоцінює криптовалютні акції

Світова бульбашка активів не пощадила акції біткойнів, такі як Coinbase (COIN), MicroStrategy (MSTR) і Marathon Digital (MARA). Тим часом біржові ціни на базові криптовалюти блокчейну, такі як біткойн (BTC), ефір (ETH), Solana (SOL) і Ripple (XRP), впали.

Ці ринки іноді можуть співвідноситися з акціями, але з меншим регулюванням і більшою ліквідністю (криптографічні ринки відкриті 24 години на добу, сім днів на тиждень), вони зазвичай більш мінливі. Ціни, як правило, піднімаються вище під час ралі та падають далі під час ведмежих ринків.

Двозначні прибутки та втрати за кілька тижнів або навіть днів є нормальним явищем для галузі. Це одна з причин, чому регульовані інвестори, які хочуть мати доступ до Web3 у своєму портфелі, люблять криптовалютні акції.

Замість «Дикого Заходу» спотової торгівлі криптовалютою в ланцюжку акції біткойнів пропонують інвесторам можливість залучитися до відомих компаній із корпоративними організаціями, прибутковими бізнес-планами та всіма їхніми качками підряд для Комісії з цінних паперів і бірж США.

Біткойн-акції: усе ще купують під час крипто-краху?

Ось підсумок для потенційних криптоінвесторів цього серпня.

Біткойн-акції — це більш звичайний спосіб інвестувати в інноваційний високотехнологічний сектор, який фундаментально переобладнає Інтернет за допомогою надійного, децентралізованого рівня, наповненого дуже продуктивними автономними машинами, створеними на основі програмного забезпечення.

Акції майнінгу біткойнів, як-от Marathon Digital Holdings, Cipher Mining, CleanSpark і Riot Blockchain, у 2023 році показали найбільшу рентабельність інвестицій серед усіх американських акцій і навіть обігнали улюбленців CNBC Apple і Amazon за прибутковістю минулого року.

Провідною акцією Bitcoin за ринковою капіталізацією є Coinbase, ринкова капіталізація якої на понеділок становить близько 49 мільярдів доларів. Для порівняння, MicroStrategy (MSTR) коштує приблизно вдвічі менше. MARA коштує трохи менше 5 мільярдів доларів на фондовому ринку.

За даними S&P Global Market Intelligence, середнє значення поточних цільових показників аналітиків Уолл-стріт для ціни акцій Coinbase вище 252 доларів передбачає потенціал зростання акцій COIN на 28% порівняно з цінами в понеділок після того, як COIN почав серйозно відновлюватися після підвищення прибутків за 2 квартал.

У понеділок ціна біткойна повернулася до 54 750 доларів після того, як знайшла підтримку трохи нижче 50 000 доларів.

Джерело: www.cryptopotato.com