Історичний ціновий патерн XRP вказує на значне зростання Ripple Bull Run: подробиці

Популярний індикатор волатильності спалахнув на історичних мінімумах, що свідчить про вхідну волатильність для XRP.

XRP Ripple знизився на 7% за останні 30 днів – майже відповідно до решти ринку.

Ціна, яка зараз торгується на рівні 0,45 долара, зуміла відновити важливий рівень 0,40 долара після того, як вона впала нижче під час загальноринкової кривавої бані 5 липня.

Тепер, здається, популярний технічний індикатор, який використовується багатьма аналітиками для прогнозування вхідних стрибків вартості, блимає на рівнях, яких не було, оскільки XRP торгувався на рівні близько 0,006 долара.

Індикатор ціни XRP знову блимає

Індикатор, про який йде мова, названий на честь Джона Боллінгера і відомий як смуги Боллінгера. Він був створений, щоб задовольнити потребу в адаптивних торгових діапазонах, які спостерігають за динамікою волатильності.

Смуги Боллінджера являють собою конверти, побудовані на рівні стандартного відхилення вище та нижче простого ковзного середнього ціни, тому вони коригуються відповідно до коливань волатильності. Чим щільніше смуги стиснуті одна до одної, тим менша волатильність. Зазвичай це передвісник насильницького кроку, хоча в будь-якому напрямку.

Тим не менш, користувач на X зазначив, що:

XRP має одне з найсильніших щомісячних стиснень смуги Боллінджера в своїй історії та в усій криптовалюті прямо зараз. Останній раз, коли він так стискав, він піднявся на 60 000%.

Збільшення на 60 000% призведе до того, що ціна XRP становитиме колосальні 270 доларів за монету. Це також поставило б повністю розбавлену оцінку XRP приблизно на 27 173 196 123 498 доларів США. Це 27 трильйонів доларів, що приблизно в 13 разів перевищує поточну ринкову капіталізацію всієї галузі.

Інші обурливі прогнози ціни XRP

Зайве говорити, що інші також робили неймовірно оптимістичні прогнози щодо ціни XRP, хоча не багато з них такі обурливі, як цей.

Наприклад, раніше в липні кілька аналітиків передбачили майбутні прибутки в розмірі $17 і $9,50. Хоча обидві ці цифри представляють величезне зростання, вони здаються більш імовірними порівняно зі збільшенням на 60 000%.

Джерело: www.cryptopotato.com