Injective (INJ) стрибає на 12% щодня до 30 доларів, біткойн (BTC) заспокоюється на рівні 71 тисячі доларів (Огляд ринку)

Лідером за щоденним приростом є BRETT, який зріс більш ніж на 25%.

Надходження до спотових біткойн-ETF були вражаючими за останні кілька днів, але BTC не зміг значно вийти за межі свого поточного торгового діапазону приблизно від 70 000 до 71 000 доларів.

Альткойни також досить мляві на щоденній основі, а BCH вийшов як найефективніший з більшої капіталізації.

BTC зупиняється на 71 тисячі доларів

Як повідомлялося на вихідних, торговельні дії протягом цього періоду були досить спокійними. BTC трохи відновився після падіння ввечері в п’ятницю і склав близько 67 500 доларів.

Однак у понеділок ринок піднявся, і біткойн швидко перевищив 70 000 доларів. Спочатку це зазнало невдачі, оскільки ведмеді зупинили зростання, але біткойн не був обмежений і почав ще один крок угору, що призвело до вражаючого зростання до багатотижневого піку в 71 767 доларів США на тлі зростання надходжень ETF.

Проте з тих пір актив не зміг підтримувати свою активність, навіть незважаючи на те, що ETF продовжують відчувати значні надходження. На даний момент криптовалюта знову торгується на рівні 71 000 доларів, а її ринкова капіталізація залишається на рівні 1,4 трильйона доларів.

Його домінування над альткойнами також не змінилося, становлячи 50,4% на CG на момент написання цієї статті.

Bitcoin/Price/Chart 07.06.2024. Source: TradingView

INJ, BRETT, JASMY у русі

Більшість альтернатив з більшою капіталізацією імітували продуктивність BTC за останні кілька днів, що означає, що вони також спокійно сидять у щоденному масштабі. ETH, BNB, DOGE, SOL, SHIB, AVAX, TRX і DOT трохи в мінусі, тоді як XRP, LINK, TON і ADA показали незначне зростання.

Bitcoin Cash є єдиним помітним приростом із цієї когорти активів, підскочивши на 4% до 513 доларів. Натомість FET і KAS впали на 3-4%.

100 найкращих альтернатив дали кілька двозначних показників приросту, зокрема BRETT (26%), JASMY (13%) та INJ (12%). Насправді INJ досяг 30 доларів після сьогоднішнього зростання.

Однак загальна ринкова капіталізація криптографії залишається низькою на рівні 2,8 трильйона доларів США.

Cryptocurrency Market Overview. Source: QuantifyCrypto