Grayscale Ethereum Trust фіксує нульовий відтік вперше після конверсії ETF

Двоспотові ETF Ethereum Grayscale не опублікували потоків у понеділок.

У понеділок спотові ETF Ethereum у США залучили загальний приплив у розмірі 4,9 мільйона доларів. Зокрема, Grayscale Ethereum Trust (ETHE) не зафіксував жодних вилучень, вперше після перетворення на ETF після 14 днів відтоку.

Обсяг торгів цими ETF у понеділок був сильним і 12 серпня досяг 286 мільйонів доларів, що є значним стрибком порівняно з п’ятничною цифрою в 166,9 мільйона доларів.

Лідером у перегонах за припливом став Fidelity Ethereum Fund (FETH), який зафіксував 3,98 мільйона доларів США, відстаючи від Bitwise Ethereum ETF (ETHW) з 2,86 мільйона доларів США та Franklin Ethereum Trust (EZET) із 1,01 мільйона доларів США.

Відповідно до даних, зібраних SoSoValue, VanEck Ethereum Trust (ETHV) був єдиним фондом, який зафіксував чистий відтік 12 серпня з 2,92 мільйона доларів США – вперше з 23 липня. Одночасно інші ETF, такі як Grayscale Ethereum Mini Trust (ETH) і Invesco Galaxy Ethereum ETF (QETH) не зареєстрував жодних потоків.

Хоча iShares Ethereum Trust (ETHA) BlackRock також зафіксував нульовий приплив за день, фонд зазнав значного зростання з моменту свого запуску 23 липня.

Насправді ETHA залучила понад 901 мільйон доларів США. Цей показник позиціонує BlackRock як лідера на ринку Ethereum ETF, випереджаючи таких конкурентів, як Fidelity Investments, Bitwise, Grayscale Investments і VanEck.

Серед нещодавнього падіння ринку найбільше виграв Ethereum, оскільки інвестори, схоже, скористалися падінням ціни, щоб інвестувати більше. Це стало очевидним у звіті CoinShares, який показав, що минулого тижня інвестиційні продукти на основі Ethereum накопичили 155 мільйонів доларів у вигляді надходжень.

Джерело: www.cryptopotato.com