Дуже оптимістичний прогноз ціни біткойна від Mechanism Capital

Оскільки геополітичні сили починають рухатися навколо біткойна, один аналітик вважає, що все можливо для ціни цифрової валюти.

Згідно з даними криптоінвестиційної компанії Mechanism Capital, біткойн потенційно може досягти «середньострокового» рівня ціни вище 1 мільйона доларів завдяки серії надвисоких подій навколо цього активу.

Співзасновник компанії Ендрю Канг написав у Twitter у п’ятницю, пояснюючи, чому він вважає, що біткойн працює «сильніше, ніж очікувалося», незважаючи на кілька «поганих динамік ринкової структури», які вплинули на нього на початку цього місяця.

Як швидко біткойн може досягти 1 мільйона доларів?

За словами Канга, головним потенційним каталізатором вибуху вартості біткойна є прийняття біткойна як резервного активу національного казначейства.

Незважаючи на те, що жодних обіцянок чи гарантій подібного не було зроблено, серед найвідоміших криптографістів ходять чутки про те, що Дональд Трамп має намір пообіцяти національний резерв біткойнів для Сполучених Штатів пізніше цього місяця, якщо його переобрать президентом.

Незалежно від того, чи успішна його спроба впровадження, Канг вважає, що сама можливість дає біткойну «асиметричний потенціал зростання», який є привабливим для сьогоднішніх інвесторів.

«Існують дуже правдоподібні асиметричні середньострокові сценарії для цільової ціни від 500 тис. дол. США, 1 млн. дол. США», — написав він. «Навіть якщо у вас є ймовірність цього в 5%, 10%, біткойн тут дуже занижений».

Кан прогнозує, що якщо США справді запровадять цю стратегію, інші країни будуть надихнути наслідувати їх приклад. Він також навів чутки про те, що «великий азіатський конгломерат» потенційно може взяти на себе роль, подібну до MicroStrategy і Coinbase на заході – публічних компаній, які надають кредитне плече біткойнам / ширшому впливу на крипто-екосистему відповідно.

«Ці бичачі події відбулися швидше, ніж очікувалося, але не скаржилися – це буде пекельний місяць», – сказав він.

Повернення бичачого ринку?

У п’ятницю біткойн зріс до місячного максимуму в 67 000 доларів, якого він востаннє досягав на початку червня після того, як SEC схвалила спотові ETF Ethereum для публічної торгівлі. Згідно з прогнозами експертів, регулятивні зміни, що відбуваються на початку цього тижня, передбачають, що перші ETF Ethereum будуть запущені наступного тижня.

З кінця червня до початку липня ціна біткойна різко знизилася, оскільки уряд Німеччини стабільно продавав 50 000 BTC, які він конфіскував на веб-сайті про піратство фільмів у січні.

Його продажі закінчилися, хоча аналітики мережі CryptoQuant вважають, що ліквідність стейблкойна біткойна має зрости, перш ніж біткойн увійде в чергову фазу коливання ринку.

Інші вважають, що політика допомагає підвищити ціну біткойна цього тижня, оскільки коефіцієнти ставок Polymarket дедалі більше сприяють тому, щоб президент Джо Байден відмовився від своєї пропозиції про переобрання у 2024 році.

Джерело: www.cryptopotato.com