Догекойн (DOGE) щодня зростає на 5%, біткойн (BTC) перевищує 61 тисячу доларів США (спостереження за вихідні)

APT і FET також зафіксували вражаючий приріст за останні 24 години.

Рухи цін на біткойн у вихідні повернулися до набагато спокійнішого стану, і актив залишився відносно стабільним на рівні трохи більше 61 000 доларів.

Альтернативні монети здебільшого в плюсі, а BNB і DOGE вийшли як найефективніші з більшої капіталізації.

BTC вище $61K

Минулі вихідні пройшли під владою ведмедів, оскільки вони підняли основну криптовалюту з 66 000 доларів у п’ятницю до 57 000 доларів до вечора неділі. У понеділок ситуація погіршилася, і ціна різко впала до 49 500 доларів, що стало найнижчою позицією BTC приблизно за півроку.

Проте в наступні дні актив почав відновлюватися. Це досягло кульмінації в п’ятницю вранці зі сплеском майже до 63 000 доларів США, що означає, що менш ніж за тиждень біткойн відновив більше ніж 13 000 доларів США.

Тим не менш, криптовалюта не змогла зберегти свій курс і повернулася на кілька тисяч. Відтоді ринок був нестабільним, але BTC вдалося залишитися вище 61 000 доларів за останні 24 години.

Його ринкова капіталізація перевищила 1,2 трильйона доларів, тоді як його домінування над альтернативами дещо знизилося після нещодавнього багаторічного рубежу і зараз становить трохи менше 54%.

Bitcoin/Price/Chart 11.08.2024. Source: TradingView

DOGE стріляє вгору

Більшість альткойнів зафіксували деякий приріст за останні 24 години, на чолі з найбільшою монетою-мемом. DOGE підскочив на 5% і вперше за кілька днів досяг $0,11. Binance Coin є ще одним вражаючим приростом серед альтернатив з більшою капіталізацією, який підскочив трохи більше ніж на 4%. В результаті BNB зараз сидить вище $530.

ETH, SOL, XRP, ADA, AVAX, SHIB і BCH також трохи в зеленому, тоді як TON є іншими альтернативами з більшою капіталізацією в червоному.

Aptos і FET є двома найефективнішими з когорти компаній із середньою капіталізацією, з приростом 7% і 9% відповідно.

Загальна капіталізація криптовалютного ринку за одну ніч зросла приблизно на 20 мільярдів доларів і зараз становить 2,245 трильйона доларів на CG.

Cryptocurrency Market Overview. Source: QuantifyCrypto

Джерело: www.cryptopotato.com