Догекойн (DOGE) на даний момент є найприбутковішою мем-монетою: як щодо Шиба-Іну (SHIB)?

Більшість інвесторів SHIB наразі перебувають під водою: перевірте, щоб дізнатися більше.

  • DOGE і PEPE належать до мем-монет, утримувачі яких переважно зелені.
  • SHIB знаходиться на протилежному куті, понад 50% його інвесторів сидять на паперових збитках.

DOGE очолює зграю

На початку цього року сектор мемів став свідком величезного відродження, а його ринкова капіталізація перевищила 60 мільярдів доларів. Незважаючи на повернення до поточних 40 мільярдів доларів, ніша все ще повна токенів, які принесли багатьом трейдерам певні прибутки (принаймні на папері).

Дані IntoTheBlock показують, що Dogecoin (DOGE) – найбільша мем-монета – займає перше місце в цьому рейтингу. Понад 72% його власників зараз знаходяться в зеленому полі, тоді як 25% знаходяться під водою. DOGE входить до числа криптовалют, які переважно утримуються на тривалий термін. Останні дані показують, що 67% брали участь у цьому питанні понад рік тому, і лише 2% зробили це за останній місяць.

Наступним на черзі є ще один ресурс із собачою тематикою – Флокі Іну (FLOKI). Приблизно 70% його інвесторів сидять на паперових прибутках, тоді як 27% фіксують певні збитки.

Третє місце належить Mog Coin (MOG), 61% власників якого зараз у грошах. Він був одним із найефективніших мем-монет, пов’язаних із котами, піднявшись по криптодрабині за останні кілька місяців. Наразі ринкова капіталізація MOG становить понад 500 мільйонів доларів, що робить її 125-ю за розміром у всій галузі.

Pepe (PEPE) посідає четверте місце, приблизно 56% власників свідчать про збільшення своїх початкових інвестицій. Жетона на тему жаби стала однією з сенсацій цього циклу биків, досягнувши нового історично високого рівня ціни наприкінці травня. Проте з того часу PEPE повернувся приблизно на 50%.

Що щодо SHIB?

Друга за величиною мем-монета зазнала значного зростання ціни в березні цього року, що зробило понад 63% її власників прибутковими. Однак наступне падіння в наступні місяці змінило ситуацію. Наразі 46% інвесторів SHIB знаходяться в «зеленому» секторі, тоді як понад 50% — у підводному режимі.

Інші меми-монети, власники яких переважно в червоному, включають Bone (BONE), Coq Inu (COQ), Dogelon Mars (ELON) і MAGA (TRUMP). Тематичний токен Дональда Трампа впав більш ніж на 80% від піку, зареєстрованого в червні, при цьому майже 87% його інвесторів сидять на паперових збитках.

Джерело: www.cryptopotato.com