Бики Ripple (XRP) на задньому плані: настрій Cardano кращий

Схоже, позитивні настрої щодо Cardano переважають над настроями щодо Ripple, оскільки критичне оновлення наближається.

За останні 24 години Cardano був одним із кращих показників, зрісши на цілих 4% і перевищивши 0,35 долара.

Схоже, що цей крок відбувається на фоні посилення позитивних настроїв щодо криптовалюти, на відміну від XRP – ще одного альткойна з величезною спільнотою.

Ripple (XRP) проти Cardano (ADA): Битви настроїв

Дані популярної криптовалютної аналітичної фірми Santiment показують, що настрій натовпу щодо ADA стає все більш позитивним і навіть перевершує такі популярні альткоїни, як XRP.

sentiment_image

Метрикою фірми є Weighted Sentiment, добре відомий показник, який також враховує соціальний обсяг. Social volume відстежує загальну кількість публікацій у соціальних мережах та Інтернеті, пов’язаних із певною криптовалютою. Крім того, він зважує баланс настроїв і соціальну гучність, щоб переконатися, що кількість користувачів, які беруть участь в обговоренні, рухається в тому ж напрямку.

Вхідний хардфорк Cardano — причина?

Як зазначено на діаграмі вище, ADA зараз має найвищий позитивний настрій у 2024 році, який впав на 47% за 5 місяців. Частково причиною цього може бути той факт, що наприкінці серпня заплановано важливий хардфорк.

Як раніше повідомляв CryptoPotato, 27 серпня відбудеться Chang Hard Fork.

«Однак поточні ознаки свідчать про те, що 27 серпня є життєздатним, і це те, над чим працюють технічні групи робочої групи хардфорку. Попереднє виробництво буде хардфорком 22 серпня в рамках підготовки», — йдеться в повідомленні.

Це оновлення, призначене для покращення децентралізації та просування до управління, керованого громадою. Це частина епохи Вольтера в плані Кардано. Останній зосереджений на впровадженні системи управління, яка є розподіленою та стійкою.

Джерело: www.cryptopotato.com