Боротьба між попитом і пропозицією: аналітик бачить 3 бичачі та 2 ведмежі сигнали ціни біткойнів

Ву вважає, що бичачі сигнали перемагають ведмежі.

Популярний криптоаналітик Віллі Ву виявив постійну боротьбу за владу (або перетягування каната, за його словами) між попитом і пропозицією в екосистемі біткойн.

У твіті Ву окреслив три бичачі та два ведмежі фактори, які можуть визначити траєкторію ціни біткойна (BTC) у найближчій перспективі. Він висловив думку, що бичачі сигнали перемагають ведмежі; отже, найближчими місяцями BTC може спостерігати більший рух на північ.

Три бичачі макросигнали

За словами Ву, капітуляція майнерів закінчилася, і хешрейт біткойна відновлюється. Завершення капітуляції майнерів вважається одним з найнадійніших бичачих сигналів. Ціна біткойна та хешрейт досягли найнижчого рівня в той самий час, коли майнери запустили обладнання для майнінгу наступного покоління. У результаті Ву вважає, що швидкість хешування «налаштована на крик».

Підкреслюючи попередній твіт, в якому він передбачив, що ринок підніметься через припинення капітуляції майнерів, Ву сказав, що BTC може спостерігати місяці «бичачого зростання». Згідно з його заявою, BTC піднявся вище рівня $60 000 за день після того, як він опублікував публікацію, з відновленням хешрейту перед зростанням.

Другим фактором зростання є показник Puell Multiple, який вимірює відносний прибуток майнерів до минулих доходів. Ву назвав показник «макросигналом 1-2 ударів». Перша частина передбачає макродонизи, які відбуваються, коли майнери отримують мінімальний прибуток, тоді як друга — це сигнальне дно, яке виникає, коли біткойн вдвічі скорочує винагороди майнерам на 50%, що призводить до зростання.

Відповідно до аналізу Ву, ринок знаходиться на другому етапі індексу Puell Multiple, і відтепер майнери отримають значні прибутки. Аналітик очікує, що публічні акції майнерів піднімуться, і наполягає, що зараз хороший час для інвесторів купувати майнінг.

Крім того, Ву пояснив, що глобальна ліквідність була першою ознакою того, що BTC незабаром спалахне. Це також очевидно в традиційних фінансових організаціях, які все частіше купують ризиковані активи, такі як BTC, що часто трапляється, коли ліквідність збільшується.

На ведмежій стороні

З іншого боку, ведмежі сигнали включають накопичення монет, які надходять на спотові криптобіржі від таких організацій, як довірена особа Mt. Gox, і потенційний ведмежий вплив на BTC через запуск спотових біржових фондів Ethereum (ETF) у Сполучені Штати.

Однак Ву вважає, що біткойн повинен перевищити 73 000 доларів США в короткостроковій перспективі, щоб «запалити запал до короткого стиснення» до 77 000 доларів і підтримувати стабільний висхідний тренд.

Джерело: www.cryptopotato.com