Аналіз цін на біткойни: величезна волатильність для BTC близько 64 тисяч доларів, але що далі?

Ціна біткойна демонструє явні ознаки відновлення, коли ринок відновлює деякі ключові рівні. Зараз інвестори сподіваються, що фаза корекції нарешті закінчилася.

Технічний аналіз

Від TradingRage

Щоденний графік

На денному таймфреймі ціна нещодавно продемонструвала імпульсивне відновлення від рівня підтримки в 56 тисяч доларів, подолавши кілька елементів опору. 200-денна ковзна середня, розташована біля позначки 59 тис. дол. США, лінія ведмежого тренду та рівень опору 60 тис. дол. США — усе було пробито вгору.

Проте рівень опору в 65 тисяч доларів заважає продовженню зростання. Тим часом RSI показує, що імпульс сприяє бичачому руху. Здається, це питання часу, перш ніж ринок підніметься вище і навіть створить новий історичний максимум.

4-годинний графік

Дивлячись на 4-годинний графік, стає очевидним, що ціна досягала вищих максимумів і мінімумів після двох фальшивих проривів нижче рівня підтримки в 57 тисяч доларів.

Ціна також без вагань пробила лінію ведмежого тренду та рівень 60 тисяч доларів. Тим не менш, реакція ринку на рівень опору в 65 тисяч доларів вказує на те, що він може повернутися до рівня в 60 тисяч доларів, перш ніж продовжити рух угору.

Аналіз ланцюга

Від TradingRage

Біткойн обмінний резерв

У зв’язку з тим, що ціна біткойна нарешті відновилася нижче позначки в 60 тисяч доларів, аналіз поведінки інвесторів за допомогою метрик у ланцюжку може виявити як причини останнього відновлення, так і вказівки на майбутнє.

Ця діаграма відображає показник Bitcoin Exchange Reserve, який вимірює кількість BTC, що зберігається на біржових гаманцях. Зростання резервів свідчить про те, що інвестори депонують свої монети на біржах для продажу (швидше за все), тоді як зниження свідчить про накопичення власниками.

Як видно з діаграми, метрика обмінних резервів стрімко падає в останні тижні, що вказує на те, що багато великих інвесторів скористалися нещодавньою корекцією та купили падіння, а тепер вони вилучають свої монети для довгострокового зберігання. Це скорочення пропозиції може призвести до стійкого зростання в найближчі місяці.

Джерело: www.cryptopotato.com