Ці альткойни впали на двозначні цифри після виключення з Binance: подробиці

Ціна XEM впала більш ніж на 30% у щоденному масштабі

ТЛ; ДР

Binance припинить торгівлю деякими криптовалютами. За оголошенням було значне зниження цін на задіяні активи.
Нещодавно компанія представила нові торгові пари, такі як BTC/MXN, і видалила деякі старі, продовжуючи коригувати свої пропозиції для покращення користувальницького досвіду та реагування на останні ринкові тенденції.

Зачеплені криптовалюти

Binance припинить торгівлю всіма спотовими та маржинальними парами для наступних токенів: OmiseGO (OMG), Waves (WAVES), Wrapped NXM (WNXM) та NEM (XEM). Виведення цих активів з платформи не підтримуватиметься після 17 вересня, а виключені з лістингу монети можуть бути конвертовані в стейблкоїни від імені користувачів після 18 вересня.

«Binance Simple Earn виключить із лістингу згадані вище токени після 13 червня 2024 р., 03:00 (UTC). Користувачі можуть заздалегідь погасити свої позиції гнучких та заблокованих продуктів. В іншому випадку позиції гнучких та заблокованих продуктів будуть автоматично погашені у вказаний вище час і згодом переведені до спотових гаманців користувачів разом з усіма нарахованими винагородами з 13 червня 2024 р., 03:00 (UTC).

Binance Auto-Invest припинить торгівлю токенами після 7 червня, а Binance Loans та VIP Loan закриють пропозицію через чотири дні.

Компанія не назвала точну причину свого кроку, нагадавши, що періодично перевіряє кожну зареєстровану криптовалюту, щоб переконатися, що вона відповідає «високому рівню стандартів та галузевих вимог». Деякі з важливих факторів, які враховує Binance, включають відданість команди, рівень та якість розробки, обсяг торгів, ліквідність та багато іншого.

Після оголошення ціни на деякі з порушених цифрових активів, такі як OMG і WAVES, впали на двоцифрові цифри. XEM постраждав найбільше, впавши більш ніж на 30% у 24-годинному масштабі. Наразі він торгується на семимісячному мінімумі приблизно 0,025 долара (за даними CoinGecko).

XEM Price

Виняток криптовалют із великого торгового майданчика, такий як Binance, може суттєво вплинути на їхні цінові показники. Цей процес може спричинити негативне сприйняття надійності та майбутнього потенціалу токенів, репутаційні збитки та інші невдачі.

Аналогічне зниження цін на порушений токен відбулося у лютому цього року, коли біржа припинила торговельні послуги з Monero (XMR) та трьома іншими альткойнами. Незабаром після оголошення вартість популярної конфіденційної монети впала більш ніж на 20%.

Інші нещодавні оновлення Binance

За останні кілька днів компанія внесла до своєї платформи кілька поправок, включаючи запровадження нових торгових пар.

Минулого тижня на Binance Spot були додані BTC/MXN, XRP/MXN, ENS/USDC та LDO/USDC. Дві пари стосуються мексиканського песо (MXN) – національної валюти латиноамериканської країни. Раніше цього року біржа запустила пряму пару між USDT та MXN.

З іншого боку, Binance видалила деякі раніше перелічені пари, такі як CAKE/TUSD, DYDX/BNB та LAZIO/BTC.