Крипторинки додають 80 мільярдів доларів щодня, оскільки біткойн (BTC) вибухає до 71 тисячі доларів (Огляд ринку)

Binance Coin є одним із лідерів у щоденній шкалі, досягнувши нового історичного максимуму.

Не зумівши подолати рівень у 70 000 доларів у понеділок, біткойн пішов у наступ протягом останніх кількох годин і перевищив його та досяг багатотижневого піку понад 71 250 доларів.

Альткоїни також стали зеленими, завдяки величезним прибуткам від Binance Coin, Toncoin, Shiba Inu, Uniswap та інших.

BTC досягає 2-тижневого піку

Цінові коливання наприкінці минулого тижня не могли передбачити того, що станеться на початку поточного. У той час BTC зупинився на рівні 69 000 доларів і різко піднявся до 66 600 доларів. Під час вихідних бикам вдалося трохи відновити позиції, і біткойн коштував трохи менше 68 000 доларів.

Ландшафт почав змінюватися в понеділок, коли криптовалюта підскочила до трохи більше ніж 70 000 доларів, але знову була зупинена на шляху до рівня нижче 69 000 доларів.

Однак цього разу «бики» були досить наполегливими і спровокували чергове підвищення у вівторок увечері та вранці в середу, у результаті чого BTC різко злетів до найвищого рівня за два тижні в 71 300 доларів. Це сталося на тлі масових надходжень у більшість спотових біткойн-ETF у США.

На даний момент BTC на кілька дюймів перевищує 70 000 доларів, а його ринкова капіталізація становить 1,4 трильйона доларів. Його домінування над альтернативами знаходиться на тому ж місці, 50,4% на CG.

Bitcoin/Price/Chart 05.06.2024. Source: TradingView

Новий ATH BNB

Мабуть, найпомітніший прибуток сьогодні від альтернатив з більшою капіталізацією – це Binance Coin. Після кількох місяців осторонь і далеко від манії мем-койнів, BNB підскочив майже на 100 доларів за минулий день і зареєстрував новий історичний максимум у 715 доларів раніше сьогодні, скоротивши відставання від Tether у їхній боротьбі за третє місце. найбільша криптовалюта.

Інші вражаючі прирости включають Toncoin (10%), Shiba Inu (9,6%), NEAR (6,7%), UNI (17,6%), WIF (7,7%) і CRO (6%).

ETH, XRP, ADA, LINK, TRX, DOGE, SOL і DOT також у плюсі, але скромніше.

Загальна капіталізація криптовалютного ринку зросла приблизно на 80 мільярдів доларів за один день і зараз становить близько 2,8 трильйона доларів на CG.

Cryptocurrency Market Overview. Source: QuantifyCrypto