Дональд Трамп наполягає на тому, щоб весь біткойн, що залишився, видобувався в США

Оскільки вплив криптовалют зростає, Трамп випереджає Байдена з незначною перевагою в останніх опитуваннях.

Дональд Трамп охоплює всі свої бази, щоб залучити натовп криптовалют. Цього разу він звернувся до захисту майнінгу біткойнів не лише у Вашингтоні, округ Колумбія, але й у всьому світі.

Під час нещодавньої зустрічі з гравцями галузі кандидат у президенти від Республіканської партії заявив, що він прагне, щоб усі біткойни, що залишилися, видобувалися в США, що, на його думку, сприятиме енергетичному домінуванню країни.

Криптохрестовий похід Трампа

Серед учасників зустрічі – представники відомих компаній з майнінгу біткойнів, таких як Салман Хан з Marathon Digital, S. Метью Шульц з CleanSpark, Джейсон Лес і Брайан Моргенстерн з Riot Platforms. На зустрічі також була присутня колишній керівник майнінгу в Galaxy і директор з майнінгу біткойнів у Fidelity Аманда Фабіано.

У своїй останній публікації на платформі соціальних мереж Truth Social Трамп сказав:

«Майнінг біткойнів може бути нашою останньою лінією захисту від CBDC. Ненависть Байдена до біткойнів тільки допомагає Китаю, Росії та лівим радикалам-комуністам. Ми хочемо, щоб усі біткойни, що залишилися, ВИРОБЛЯЛИСЯ В США!!! Це допоможе нам бути ЕНЕРГЕТИЧНИМ ДОМІНУВАННЯМ».

За допомогою останнього поштовху Трамп, по суті, прагне збільшити частку США в хеш-рейті мережі біткойнів, яка наразі становить 38%, згідно з останніми даними ChainBulletin. Відстає Китай з 21%, за ним Казахстан з 13,3%

Трамп використовує криптовалютні переваги над Байденом

Криптовалютна індустрія все більше прагне впливати на політиків США, оскільки вона стикається з посиленим регуляторним контролем. Незважаючи на те, що затвердження спотових ETF біткойнів та Ethereum стало важливим етапом, Трамп робить все можливе, щоб схилити виборців на свою користь.

В останні місяці Трамп вдався до використання криптовалюти як свого останнього інструменту для націлювання на адміністрацію Байдена. Різка зміна думок з цього питання зараз є головною проблемою майбутніх президентських перегонів.

Минулого місяця Трамп пообіцяв, що біткойн процвітатиме в США під його керівництвом, виступаючи на Лібертаріанській національній конвенції у Вашингтоні, округ Колумбія. Він також пообіцяв захищати права власників криптовалют на самостійну опіку, водночас не допускаючи таких критиків, як Елізабет Воррен, до їхніх активів. Він також виступив проти створення цифрової валюти центрального банку (CBDC).

Останні опитування показують, що Трамп наразі лідирує Байдена з незначним відривом, маючи 40,9% підтримки виборців у порівнянні з 40% у Байдена. Тим часом незалежний кандидат Роберт Ф. Кеннеді-молодший отримав трохи більше 9% підтримки виборців.