Біткойн (BTC) досяг $69 тис., Binance Coin (BNB) досягає 3-місячного піку (Market Watch)

Крім BNB, до інших помітних виграшів від альтернативних активів з вищою капіталізацією відносяться KAS, WIF та PEPE.

Біткойн мав спокійні вихідні, практично без будь-яких реальних рухів, але понеділок почався на високій ноті, оскільки актив уперше цього місяця підскочив до $69 000 і вище.

Альткоїни також трохи у плюсі. BNB зараз виділяється зростанням на 5%, але сьогодні вранці актив пішов ще вищим.

Боротьба Біткойна із 69 тисячами доларів

Минулого понеділка також був дуже позитивним для основної криптовалюти, оскільки вона зросла з менш ніж 69 000 доларів до тижневого максимуму більш ніж 70 500 доларів. Однак BTC не зміг зберегти своє зростання і до кінця дня, особливо у вівторок, почав втрачати свою вартість. Відновлення завершилося падінням ціни до 67 200 доларів.

Потім була ще одна неспокійна ситуація, причому найбільш суттєвий стрибок стався в четвер до 69 500 доларів. Однак на цьому курс біткойна було зупинено, а потім упав до тижневого мінімуму 66 600 доларів.

Після негайного відновлення, внаслідок якого BTC підскочив до 67 500 доларів, у вихідні актив затих і не зміг зробити якихось серйозних рухів. Однак цей діловий тиждень почався на знайомій ноті, і біткойн підскочив до трохи більше 69 000 доларів.

Його ринкова капіталізація зросла до $1,360 трлн, а домінування над альтами відучора зросло на 0,3% і зараз становить 50,2%.

Bitcoin/Price/Chart 03.06.2024. Source: TradingView

Локальний пік BNB

Більшість альткойнів також пішли за BTC на шляху вгору з незначним зростанням. Ethereum відновив рівень 3800 доларів після зростання на 1,1%. Аналогічні стрибки цін спостерігаються у SOL, XRP, DOGE, TON, ADA, SHIB, AVAX та інших.

Binance Coin є лідером серед альткоїнів із більшою капіталізацією, піднявшись на 5% до $630. Раніше BNB піднявся до $640 уперше майже за три місяці.

Більше прибутку дають такі компанії, як PEPE, KAS та WIF, тоді як NEAR, LIINK та UNI знаходяться у невеликому мінусі.

Сукупна ринкова капіталізація всіх криптоактивів за ніч зросла приблизно на 40 мільярдів доларів, а на CG становить трохи більше ніж 2,7 трильйона доларів.

Cryptocurrency Market Overview. Source: QuantifyCrypto