Аналіз цін на криптовалюти – 31 травня: ETH, XRP, ADA, SHIB та DOT

Цього тижня ми детальніше розглянемо Ethereum, Ripple, Cardano, Shiba Inu та Polkadot.

Ефіріум (ETH)

Цього тижня Ethereum змінився у бічному напрямку, продемонструвавши скромне зростання цін на 1,5%. Бики намагалися підняти ETH вище за $3900, але їх зупинили, незважаючи на кілька спроб. Схоже, що для подолання опору на рівні 4000 доларів потрібно більше часу.

Поки ціна продовжує рухатися в бічному напрямку під ключовим опором, актив має хороші шанси зрештою пробити цей рівень і досягти нових максимумів у 2024 році.

Заглядаючи в майбутнє, загальна тенденція залишається бичачою, і в червні може бути ще одна спроба досягти $4000. Прямо зараз існує хороша підтримка на рівні $3700 та $3500, якщо продавці наполягатимуть ще більше.

ETHUSD_2024-05-31_15-43-58

Ріпл (XRP)

XRP продовжує розчаровувати без будь-яких серйозних змін. Ціна знаходиться на тому ж рівні, що й минулого тижня, і вона все ще має подолати ключовий опір на рівні 0,54 долара. Поки цього не станеться, малоймовірно, що учасники ринку повернуться до нативного струменя Ripple.

З квітня покупці тестували опір тричі, і кожну спробу відкинули продавці, які поверталися, щоб підштовхнути ціну вниз. Це показує, що імпульс покупок слабкий.

Заглядаючи в майбутнє, XRP необхідний рішучий крок, щоб повернути увагу та інтерес, інакше учасники ринку, швидше за все, ганятимуться за наступною монетою-мемом, яка опиниться в центрі уваги.

XRPUSDT_2024-05-31_15-44-26

Кардано (ADA)

Кардано завершив тиждень із втратою 3% і продовжує боротися із опором на рівні $0,46. Минулого тижня були сподівання, що ціна зможе перетворити цей рівень на підтримку, але вони швидко виправдалися.

Якщо ціна залишиться ведмежою, то ADA може повільно дрейфувати до $0,37, де є ключова підтримка. Якщо покупці будуть активнішими, вони можуть прагнути утримувати актив вище 0,4 долара і рухатися у бічному напрямку під ключовим опором.

Заглядаючи в майбутнє, Cardano стикається з проблемами, аналогічними проблемам XRP, оскільки на даний момент він не має сил для зростання. Поки імпульс не повернеться, важко очікувати, що ADA повернеться у висхідний тренд.

ADAUSDT_2024-05-31_16-01-51

Сиба-іну (SHIB)

Навпаки, ціна SHIB провела фантастичний тиждень після зростання на 8%, що зробило його найкращим показником у нашому списку. У той час як більшість альткойнів важко знайти свою опору, монети-меми, такі як SHIB, показують хороші результати.

Ціна піднялася вище за $0,000025, що тепер перетворилося на підтримку. Початковий прорив був досить сильним, і з того часу ціна пішла на відкат. Тим не менш, поки актив залишається вище 0,000025 долара, покупці мають перевагу.

Заглядаючи в майбутнє, SHIB досяг вищого максимуму і, схоже, має намір отримати вигоду з цього імпульсу. У разі успіху покупці зможуть побачити, як ця монета-мем перевищить 0,00003 доларів у червні.

SHIBUSDT_2024-05-31_16-06-37

Полькадот (DOT)

Polkadot знову спробував прорватися вище за опір на рівні $7,6, але продавці відхилили цю спробу. Через це ціна завершила тиждень у червоній зоні із втратою 2%.

На момент написання цієї статті DOT перебував у локальному низхідному тренді. Якщо покупці найближчим часом не повернуться, ціна може повторно протестувати ключову підтримку на рівні $6,4. З квітня покупці завжди поверталися до ключової підтримки, щоб зупинити спадний тренд.

Забігаючи вперед, Polkadot застряг у діапазоні і досі не зміг розвернутися та відновити втрати після квітневого краху. Ключовий опір має бути подолано, щоб повернути імпульс і вищі рівні цін.

DOTUSDT_2024-05-31_15-45-02