Аналіз криптовалютних цін 7 червня: ETH, XRP, BNB, SHIB і DOT

Цього тижня ми детальніше розглянемо Ethereum, Ripple, Binance Coin, Shiba Inu та Polkadot.

Ethereum (ETH)

Протягом останніх двох тижнів ETH коливався близько 3800 доларів. Однак ця консолідація за ключового опору в $4000 може закінчитися вибуховою волатильністю.

Поточна упередженість щодо цієї цінової дії є бичачою і може бути просто паузою, перш ніж Ethereum відновить свій висхідний тренд. Це буде підтверджено, як тільки рівень 4000 доларів перетвориться на ключову підтримку. Поки що покупці завжди приходили, коли ця криптовалюта опускалася нижче 3800 доларів, що є підтримкою.

Заглядаючи вперед, учасники ринку стають нетерплячими, оскільки вони очікують наступного великого кроку для Ethereum. Якщо біткойн перевищить свій поточний історичний максимум у 74 тисячі доларів, то Ethereum, ймовірно, піде за ним і також досягне нових максимумів.

ETHUSD_2024-06-07_15-12-00

Ripple (XRP)

Ця криптовалюта намагається знайти свій напрямок після краху в квітні. Ціна залишалася незмінною і знаходиться трохи нижче ключового опору на рівні 54 центів. На сьогоднішній день продавці відкидають усі спроби пробитися вище, і ціна майже на тому ж місці, що й минулого тижня.

Ця тривала плоска тенденція зробила цінову дію досить непривабливою та призвела до зменшення обсягу з квітня. Однак індикатори імпульсу сигналізують про те, що цей бічний рух може наближатися до кінця, коли щоденний RSI збирається перевищити 50 пунктів.

Забігаючи наперед, XRP справді потрібно подолати основний опір, якщо він хоче повернути покупців.

XRPUSDT_2024-06-07_15-12-37

Binance Coin (BNB)

На відміну від попередніх альткойнів, цього тижня Binance Coin перевищив 700 доларів. Це новий історичний максимум для BNB після закриття останніх семи днів із зростанням ціни на 18%.

Враховуючи динаміку в більшій частині простору альткойнів, ця криптовалюта є рідкісною перлиною, якій вдалося кинути виклик більшості ринку. Завдяки такому вражаючому результату BNB приєднується до дуже ексклюзивного клубу монет, які створили новий ATH.

Заглядаючи в майбутнє, тепер для Binance Coin відкритий шлях до чотиризначної ціни або 1000 доларів, що, ймовірно, буде наступним великим опором, якщо це зростання продовжиться.

BNBUSDT_2024-06-07_15-12-23

Shiba Inu (SHIB)

Волатильність SHIB продовжує перешкоджати очікуванням нових максимумів, і ціна закрила тиждень із втратою на 3%. Покупці намагаються підняти Shiba Inu вище $0,000025, але їм важко досягти вирішального прориву.

Навіть якщо покупці домінують з точки зору сукупного обсягу, продавці продовжують виявляти свою присутність і завжди з’являються, коли ціна намагається втекти вище.

Заглядаючи вперед, SHIB може перебувати на підготовчому етапі перед великим кроком. Щоб прорив був успішним, потрібен сильний імпульс вище $0,000025.

SHIBUSDT_2024-06-07_15-12-51

Polkadot (DOT)

Цінова дія DOT подібна до SHIB і XRP. Наразі йому не вдалося подолати ключовий опір на рівні 7,6 доларів і завершити тиждень зі скромним підвищенням ціни на 1,8%.

Поки ключовий опір не впаде, DOT навряд чи приверне багато уваги. Обсяг не змінюється, і продавці, здається, домінують у вирішальні моменти.

Заглядаючи вперед, Polkadot, схоже, готовий рухатися вище, але поточний обсяг не має достатньо сили для такого прориву. Таким чином, до значного руху може відбутися більш бічний рух ціни.

DOTUSDT_2024-06-07_15-13-13