Важливе оновлення Binance, що впливає на цю популярну монету-мем: подробиці

Перегляньте найновіші торгові пари, які будуть додані до Binance Spot.

  • Binance оголосила про додавання двох нових торгових пар, доступних пізніше цього місяця.
  • Компанія також повідомила про видалення з лістингу кількох торгових пар, таких як BLZ/FDUSD і BICO/BTC, без істотного впливу на ціни залучених криптовалют.

Останні списки

Binance продовжує оновлювати свої сервіси, щоб відповідати останнім тенденціям ринку та покращувати загальний досвід користувачів. Він сказав, що додасть дві нові торгові пари на Binance Spot: BONK/BRL і NOT/EUR. Крім того, компанія дозволить використовувати послуги торгових ботів для вищезазначених. Торгові пари стануть доступні користувачам 16 серпня.

За останні кілька місяців Binance неодноразово демонструвала підтримку популярної мем-монети Bonk Inu (BONK). У середині грудня 2023 року він офіційно включив токен до списку, додавши такі торгові пари BONK/USDT, BONK/FDUSD і BONK/TRY. У березні компанія включила BONK/USDC до цього списку.

Ціна монети-мема зазнала незначної волатильності після останнього оголошення Binance. Це може бути так, оскільки значний сплеск зазвичай спостерігається у випадку офіційного лістингу.

Раніше в цьому місяці біржа прийняла Toncoin (TON), вартість якого зросла на 10% і склала близько $6,40. Популярний альткойн продовжив свій висхідний тренд у наступні дні і зараз коштує приблизно 7,10 доларів (за даними CoinGecko).

Зусилля щодо делістингу

З іншого боку, Binance оголосила, що також видалить певні існуючі торгові пари. BLZ/FDUSD, IMX/TRY і PORTO/BTC будуть недоступні з 16 серпня, а BICO/BTC, BNT/BTC, DAR/BTC і UTK/BTC вийдуть з платформи через шість днів.

Зусилля з делістингу не мали негативного впливу на залучені криптовалюти. Значне падіння цін зазвичай спостерігається, коли така велика біржа, як Binance, припиняє всі послуги з певним цифровим активом.

Так було з Monero (XMR), який впав двозначним числом, коли компанія припинила підтримку на початку 2024 року.

Те ж саме спостерігалося кілька днів тому, коли Binance оголосила, що призупинить усі операції, пов’язані з PowerPool (CVP), Ellipsis (EPX), ForTube (FOR), Loom Network (LOOM), Reef (REEF) і VGX Token (VGX). . CVP і VGX були одними з найбільш постраждалих, знизившись приблизно на 40% за 24-годинним масштабом.

Джерело: www.cryptopotato.com