Підготовка до впливу: «Справжнє падіння» може початися в години роботи ринку США (CryptoQuant)

Ринок криптовалют вже сильно постраждав, але чи може статися ще гірше?

Незважаючи на те, що за останні 24 години BTC і більшість альткойнів продемонстрували двозначні втрати, аналітики CryptoQuant попереджають, що в наступні години може спостерігатися ще більша волатильність, оскільки фондовий ринок США ось-ось відкриється для торгів.

Вони стверджували, що розрив преміум-класу Coinbase (CPG) буде показником, який слід спостерігати протягом наступних 24 годин або близько того.

З п’ятниці крипторинок вже сильно вичерпався, втративши понад 500 мільярдів доларів за цей період. Ціна біткойна впала з тодішніх 66 000 доларів до трохи менше 50 000 доларів на початку сьогоднішнього дня, з попередженнями про потенційне зниження до 40 000 доларів.

Альткоїни зазнали ще гіршого удару: ETH різко впав з понад $3000 до $2200, тоді як багато інших, як-от SOL і DOGE, впали на 30-40%.

Більшість експертів звинувачують нинішній крах у макроекономічних факторах, переважно пов’язаних із США. Зрештою, все почалося після п’ятничного звіту про роботу в США, який продемонстрував слабку економіку та рекордний рівень безробіття.

У п’ятницю Уолл-стріт впав, і активність перед ринком також була досить болючою. Отже, аналітик CryptoQuant (Міньйоле) попередив, що після відкриття Уолл-стріт волатильність буде ще більшою.

Вони вказали на розрив преміум-класу Coinbase (різниця між ціною BTC на Coinbase і Binance), який може бути показником, який показує, чи розпродають американські інвестори свої активи. Якщо це так, Міньоле окреслив два можливі сценарії, обидва з яких звучать досить песимістично.

«1. Значна волатильність цін, імовірно, виникне в години роботи ринку в США.
2. Якщо американські кити хочуть поточного падіння цін, реальне падіння ще не почалося. Якщо ні, то є ймовірність швидкого відновлення».

У будь-якому випадку, загальна сума ліквідацій за минулу добу перевищила 1 мільярд доларів, причому понад 300 000 трейдерів були зруйновані. Інвесторам слід бути обережними в такі моменти підвищення волатильності та утримуватися від відкриття позицій із надмірним кредитним плечем.

Джерело: www.cryptopotato.com