Важливе оновлення Binance щодо Cardano (ADA) та інших трейдерів альткойнів: подробиці

Перегляньте останні заплановані поправки на платформі Binance.

  • Binance вилучить з біржі кілька торгових пар (таких як ADA/TUSD і AEVO/BNB) і призупинить для них послуги спотового торгового бота 2 серпня.
  • Він також додав нові торгові пари, такі як CKB/USDC і EOS/USDC, до своїх варіантів маржинальної торгівлі, покращуючи диверсифікацію та гнучкість для користувачів.

Зусилля щодо делістингу

Найбільша у світі криптовалютна біржа видалить і припинить торгівлю кількома парами на основі своїх останніх оглядів. Точні пари, які більше не будуть доступні на платформі з 2 серпня, це ADA/TUSD, AEVO/BNB, AST/BTC і MANTA/BNB.

У той самий день компанія також припинить послуги Spot Trading Bots у вказаний вище день. «Користувачам настійно рекомендується оновити та/або скасувати свої боти для спотової торгівлі до припинення надання послуг ботів для спотової торгівлі, щоб уникнути будь-яких потенційних втрат», — йдеться в повідомленні.

Cardano (ADA) та решта активів, які постраждали від спроби вилучення, сьогодні (31 липня) у мінусі. Однак їх низька продуктивність, швидше за все, може бути результатом загального падіння ринку, яке спостерігалося за останні 24 години. Bitcoin (BTC) нещодавно впав нижче 66 000 доларів, тоді як Ethereum (ETH) бореться на рівні близько 3300 доларів.

Більш значне падіння цін зазвичай спостерігається, коли Binance припиняє роботу всіх торгових послуг з певною криптовалютою. Так було з популярною конфіденційною монетою Monero (XMR), вартість якої різко впала на двозначні цифри після того, як біржа відмовилася від підтримки.

Раніше цього місяця Binance вилучила з біржі BarnBridge (BOND), Dock (DOCK), Mdex (MDX) і Polkastarter (POLS). Дещо очікувано, альткойни стали свідками суттєвого падіння ціни, причому DOCK обвалюється приблизно на 50% у щоденному масштабі.

Протилежний хід

Окрім припинення послуг із існуючими торговими парами через низьку ліквідність та з інших причин, Binance часто пропонує своїм користувачам нові.

Було виявлено, що CKB/USDC, IO/USDC, EOS/USDC, LDO/USDC, JTO/USDC, OMNI/USDC, MANTA/USDC, STX/USDC і PIXEL/USDC тепер доступні в розділах перехресної маржі та окремих маржин. .

«Binance Margin прагне покращити досвід торгівлі користувачами, постійно переглядаючи та розширюючи список варіантів торгівлі, пропонованих на платформі, забезпечуючи більшу диверсифікацію портфелів користувачів і гнучкість торгових стратегій», — заявили в компанії.

Маржинальна торгівля дозволяє клієнтам отримувати доступ до позичених коштів для використання в угодах із кредитним плечем. Для цього користувачі повинні надати заставу, яка може бути у вигляді криптовалют.

У випадку ізольованої маржі кожна торгова пара має окремий маржинальний рахунок, і ризик є ізольованим для цієї конкретної пари. З іншого боку, перехресна маржа означає, що всі маржинальні активи розподіляються між одним обліковим записом. Цей варіант забезпечує більшу гнучкість, але також пов’язаний з вищим ризиком ліквідації.

Джерело: www.cryptopotato.com