Ferrari виходить на Європу за допомогою платежів у криптовалюті для заможних клієнтів

Європейські дилерські центри Ferrari тепер будуть обладнані для обробки криптовалютних транзакцій, орієнтованих на покупців предметів розкоші.

Італійський виробник розкішних спортивних автомобілів Ferrari оголосив про плани розширити свою платіжну систему криптовалютою для своєї мережі європейських дилерів з кінця липня.

До кінця 2024 року Ferrari також має намір розширити свої можливості криптовалютних транзакцій на додаткові країни своєї глобальної дилерської мережі, де цифрові валюти визнані юридично.

У своєму офіційному прес-релізі цього тижня компанія, що базується в Маранелло, також оголосила, що використовуватиме досвід кількох організацій, які працюють у секторі криптоплатежів, щоб забезпечити безпеку транзакцій. Ці рішення дозволять дилерам приймати платежі без безпосередньої обробки цифрових активів, оскільки вони будуть миттєво конвертовані в традиційну валюту.

Крім того, рішення постачальників полегшать перевірку джерел фінансування та захистять транзакції від нестабільності цін, пов’язаної з обмінними курсами.

Ferrari ще не уточнила, які криптоактиви будуть доступні для європейського розгортання.

«На сьогоднішній день більшість європейських дилерів Ferrari вже прийняли або перебувають у процесі прийняття нової системи оплати, яка доповнює традиційні».

Остання експансія на європейський ринок відбулася після успішного розгортання системи крипто-платежів у США в жовтні 2023 року. Щоб полегшити крипто-платежі в США, компанія вперше об’єдналася з постачальником платежів цифровими активами BitPay.

У заяві для Reuters головний маркетинговий і комерційний директор Ferrari Енріко Галлієра сказав, що цей крок спрямований на залучення молодих інвесторів, які накопичили багатство за допомогою криптовалют. Він додав, що це дозволить виробнику розкішних автомобілів співпрацювати з окремими особами, які зараз не є їхніми клієнтами, але потенційно можуть придбати Ferrari.

Джерело: www.cryptopotato.com