ChatGPT аналізує вплив на ціну біткойна, якщо Роберт Кеннеді стане президентом США

Ось що може статися з вартістю BTC, якщо Кеннеді несподівано виграє вибори.

  • На майбутніх президентських виборах у США – Дональд Трамп, Камала Харріс, Роберт Кеннеді та інші.
  • Якщо Кеннеді переможе, це може підвищити ціну біткойна (BTC) через його прокриптографічну політику, хоча цей сценарій є дуже спекулятивним, враховуючи його нинішні низькі показники опитувань.

Дивовижний сценарій

До президентських виборів у США залишилося менше чотирьох місяців, і напруга останнім часом зростає. Тим, хто піде до урн, доведеться обирати між кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом, кандидатом від Демократичної партії Камалою Гарріс, незалежним Робертом Кеннеді та іншими.

Останні опитування показують, що Трамп або Гарріс, швидше за все, вийдуть переможцями, отримавши понад 40% підтримки виборців кожен. Кеннеді займає третє місце з менш ніж 10%.

Потенційне обрання Трампа може позитивно вплинути на криптовалютний ринок, враховуючи його прокрипто позицію останнім часом, тоді як можлива перемога його головного опонента може мати протилежний ефект (припустимо, що вона піде за кроками нинішнього президента).

Але що станеться з індустрією цифрових активів, зокрема з біткойнами (BTC), якби Кеннеді напрочуд набрав найбільшу кількість голосів і став 47-м президентом Америки? Про це ми вирішили запитати у ChatGPT.

Чат-бот на основі штучного інтелекту припустив, що ціна BTC може піти на північ, якщо Кеннеді увійде в Білий дім як переможець на основі запропонованої ним політики про біткоіни. Минулого року він пообіцяв підтримати американський долар певними дорогоцінними металами та основною криптовалютою, якщо стане президентом.

«Вибори пробіткойн-президента, швидше за все, покращать настрої ринку та довіру до криптовалют. Позитивні ринкові настрої часто призводять до посилення купівельного тиску, що може підняти ціни до нових максимумів», – заявив ChatGPT.

Кеннеді, який є племінником колишнього президента США Джона Ф. Кеннеді, також пообіцяв запровадити правила, які дозволять процвітати BTC і дозволять людям контролювати свої гаманці, паролі та вузли. Під час Bitcoin 2024 у Нешвіллі він також сказав, що підпише указ як президент, щоб уповноважити уряд почати купувати BTC.

Варто зазначити, що ChatGPT описав прогноз як «дуже спекулятивний». Там також нагадали, що шанси Кеннеді набрати найбільшу кількість голосів у листопаді цього року досить мізерні.

Кеннеді також HODLer

Окрім твердого прихильника провідної криптовалюти, незалежний кандидат у президенти також є інвестором BTC.

Незабаром після біткойн-конференції в Маямі в травні 2023 року він зізнався, що купив по два BTC для кожного зі своїх семи дітей.

«Одразу після тієї біткойн-конференції я отримав великий чек і сказав: гаразд, ви знаєте, я збираюся покласти свої гроші, і тому я купив по два BTC на кожного зі своїх семи дітей», Кеннеді заявив тоді.

Ціна криптовалюти на той час становила близько 27 000 доларів, тобто він мав витратити приблизно 380 000 доларів, щоб накопичити схованку.

Зараз еквівалент 14 BTC в доларах США становить майже 900 000 доларів США, що на 130% більше, ніж початкові інвестиції.

Тим часом на Bitcoin 2024 у Нешвіллі він сказав, що понад 30% його статків зосереджено в біткойнах.

Джерело: www.cryptopotato.com