BitGo запускає підтримку стеків Bitcoin L2 і sBTC

Як підписувач у стеках BitGo забезпечить конвертацію між BTC і sBTC у мережах рівня 1 і рівня 2 біткойн.

Постачальник інфраструктури послуг цифрових активів BitGo запустив підтримку мережі Stacks рівня 2 біткоіна та її нового стандарту токенів sBTC, щоб покращити функціональність BTC за допомогою можливостей стекування.

Відповідно до прес-релізу, надісланого CryptoPotato, BitGo приєднається до мережі Stacks як Підписувач, сприяючи консенсусу блокчейну та створенню блоків.

BitGo інтегрує підтримку стеків

Альянс між BitGo і Stacks дозволяє користувачам перших збільшувати свої біткойни, не позичаючи свої активи. Вони можуть генерувати винагороди в біткойнах (BTC) у своїх гаманцях, використовуючи sBTC від Stacks.

sBTC — це децентралізований актив 1:1, забезпечений біткойнами, створений для покращення програмованості біткойнів, а BitGo полегшить депозити та зняття активів із Stacks. Як підписувач у стеках BitGo забезпечить конвертацію між BTC і sBTC у мережах рівня 1 і рівня 2 біткойн.

Користувачі, які хочуть створити sBTC, повинні внести рівну кількість BTC у сценарій блокчейну біткойн, який контролюється BitGo або іншими підписантами. Потім BitGo викарбує sBTC і перемістить його на адреси користувачів. Постачальник інфраструктури дотримується подібного процесу, коли користувачі конвертують свої sBTC у BTC, ініціюючи транзакцію з прив’язкою та надсилаючи викуплені BTC на відповідні адреси.

Старший менеджер із продуктів BitGo Даніель Ду сказав: «BitGo із задоволенням підтримує Stacks у розширенні можливостей смарт-контрактів і децентралізованих додатків як для будівельників, так і для установ. Ми пишаємося тим, що надаємо регульоване кваліфіковане зберігання та стекування STX, і ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з ними в їх майбутньому розвитку».

Спираючись на Bitcoin

Остання подія сталася в той час, коли розробники та біткойн-спільнота прагнуть розкрити потенціал провідної криптомережі. Оскільки розробники шукають нові способи створення біткойнів, загальна заблокована вартість мережі зросла в 7 разів до понад 2,2 мільярда доларів. BitGo вважає, що його участь в якості підписувача для стеків заохотить розробників Bitcoin layer2 до інновацій.

«Цей крок підкреслює вирішальну роль, яку біткойни L2, серед яких Stacks є лідером, відіграватимуть у розширенні екосистеми біткойнів і стимулюванні майбутніх інновацій», — сказав Джонатан Садлоу, генеральний партнер Gossamer Capital, фонду венчурного капіталу на ранній стадії, який інвестує в екосистема блокчейн.

Інвестори та установи також прагнуть використати потенціал біткойна. Декілька організацій збільшили свої кошти на проекти, засновані на біткойнах, шляхом прямих інвестицій і запуску програм прискорення, орієнтованих на команди, що створюють біткойни.

Джерело: www.cryptopotato.com