Щоденні чисті надходження біткойн-ETF становили 300 мільйонів доларів, відтоків не зафіксовано

IBIT BlackRock лідирував із надходженнями в розмірі 117,25 мільйона доларів США 15 липня, також став найбільш торговим біткойн ETF.

15 липня американські спотові біткойн-ETF зафіксували щоденний чистий приплив у розмірі 301 мільйона доларів. Це подовжило їх переможну серію до семи днів поспіль на тлі ширшого відновлення ринку.

Жоден з ETF не зафіксував відтоків за день.

Біткойн-ETF отримали 16,11 мільярда доларів чистого надходження з січня

Відповідно до даних, зібраних SoSoValue, IBIT BlackRock, найкращий біткойн-ETF за вартістю чистих активів, зафіксував найбільший чистий приплив за день у 117,25 мільйона доларів. IBIT також був найактивнішим біткойн ETF у понеділок з обсягом 1,24 мільярда доларів. Ark Invest і ARKB компанії 21Shares прийшли впритул із чистим надходженням у розмірі 117,19 мільйона доларів.

Чистий приплив FBTC Fidelity у понеділок склав 36,15 мільйона доларів, а BITB Bitwise – 15,24 мільйона доларів США. HODL VanEck, BTCO Invesco і Galaxy Digital і EZBC фонди Франкліна Темплтона також зафіксували чистий приплив. Тим часом GBTC Grayscale та інші ETF, такі як BRRR Valkyrie, BTCW WisdomTree і DEFI Hashdex, не зареєстрували потоків протягом дня.

Загальна сума торгів у понеділок склала 2,26 мільярда доларів. Обсяг торгів цими ETF був меншим, ніж у березні, коли в деякі дні він перевищував 8 мільярдів доларів. Тим часом ці фонди разом залучили 16,11 мільярда доларів чистого надходження з моменту їх запуску в січні.

Що чекає біткойн?

Раніше в цьому місяці падіння ціни біткоїна було здебільшого пов’язане з побоюваннями масового тиску продажів з боку Mt.Gox і продажів BTC урядом Німеччини.

Але замах на колишнього президента США, який прихильник криптовалюти, і ймовірного кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа під час суботнього мітингу, схоже, спровокував відновлення найбільшого цифрового активу в світі, і експерти позитивно оцінюють траєкторію ціни активу в майбутньому. За минулий тиждень біткойн зріс більш ніж на 9% і зараз торгується трохи нижче 64 000 доларів.

Досвідчений трейдер Пітер Брандт обговорив перспективи ціни біткойна, припустивши потенційне значне зростання. Він посилався на модель, яку він назвав «Hump->Slump->Bump->Damp->Pump», і підкреслив, що спроба подвійного верху 5 липня була ведмежою пасткою, що підтверджено закриттям 13 липня. Він бачить ймовірне продовження висхідного тренду, але попереджає, що закриття нижче 56 000 доларів зведе нанівець цю оптимістичну думку.

«Біткойн $BTC може розгортати свою часто повторювану схему Hump…Slump…Bump…Damp…Pump. Спроба подвійної вершини 5 липня виявилася ведмежою пасткою, що підтверджено закриттям 13 липня. Найімовірнішим сценарієм зараз є те, що ведмеді потрапили в пастку. Закриття нижче 56 тисяч доларів спростовує цю інтерпретацію»

Джерело: www.cryptopotato.com