Меми, пов’язані з Трампом, різко зросли після рішення Верховного суду на його користь

Перевірте, які меми-монети згуртувалися після рішення суддів США.

  • Меми-монети PolitiFi зазнали значної волатильності після нещодавнього рішення Верховного суду США.
  • Трамп пом’якшив свою позицію щодо криптовалюти, тепер представляючи себе прокрипто-кандидатом, приймаючи пожертви в цифрових активах і обіцяючи збільшити зусилля з майнінгу BTC у США.

Великі виграші

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп нещодавно здобув велику перемогу в суді. Мільярдер, який має проблеми із законом, отримав певний імунітет від кримінального переслідування.

Раніше Трампу висунули звинувачення в його нібито спробах скасувати результати виборів 2020 року в спробі залишитися при владі. Тоді він програв нинішньому президенту Джо Байдену. Останній назвав рішення Верховного суду «небезпечним прецедентом» і «жахливою ведмежою послугою» американцям.

Меми, пов’язані з Трампом і Байденом, зазнали значного зростання після оголошення. Трампі (TRUMPIE), Супер Трамп (STRUMP), Дональд Тремп (TREMP) і Джео Боден (BODEN) є одними з найбільших прибутків. Цікаво, що найбільший токен на тему Трампа – MAGA – трохи в мінусі.

Меми, пов’язані з Трампом, знову пішли на північ наприкінці минулого місяця, коли два кандидати в президенти зустрілися під час перших публічних дебатів. Багато американців висловлювали занепокоєння щодо віку та придатності Байдена до посади, оскільки він насилу відповідав на деякі запитання та виглядав досить хитким.

Останні опитування показують, що Трамп дещо збільшив відрив від опонента: 41,8% проти 40,4%. На третьому місці зараз Роберт Кеннеді, який набирає 9,1% підтримки виборців.

Чи є Трамп криптовалютним вибором?

Дональд Трамп був запеклим критиком індустрії криптовалют і біткойнів (BTC), коли був 45-м президентом Америки. Однак на початку цього року він почав пом’якшувати тон, заявивши, що може «жити» з основним цифровим активом:

«Ви, мабуть, повинні вжити певних регулювальних заходів, як ви знаєте. Але багато людей сприймають це, і я все частіше бачу людей, які хочуть платити «біткойнами», і ви бачите щось цікаве. Тож я можу жити з цим так чи інакше».

Кілька місяців потому він описав себе як правильний вибір для прихильників криптовалюти, стверджуючи, що його опонент – Джо Байден – і його адміністрація проти індустрії:

«Мені це добре. Я хочу переконатися, що він хороший і надійний і все інше. Але мені це добре. І якщо вам подобається криптовалюта в будь-якій формі (а вона існує в багатьох різних формах), якщо ви за криптовалюту, вам краще проголосувати за Трампа».

І останнє, але не менш важливе, мільярдер пообіцяв збільшити зусилля з майнінгу BTC у США, окресливши цей процес як «останню лінію захисту від CBDC». Тим часом президентська кампанія Трампа почала приймати пожертви в криптовалютах.

Джерело: www.cryptopotato.com